Ο Μητσοτάκης παρομοίασε με… ληστές τους φοιτητές που κάνουν κατάληψη ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

«Να μη μιλά για ληστείες ο πρόεδρος του κόμματος που χρωστάει 400.000.000€» απαντά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους φοιτητές που έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να νομιμοποιεί την κατάληψη που από τη φύση της ως πράξη είναι παράνομη» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πρόσθεσε, παρομοιάζοντας τους φοιτητές με εγκληματίες: «Γιατί μια εντός εισαγωγικών δημοκρατική διαδικασία μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να δικαιολογεί μια παράνομη πράξη. Είναι σα να βρισκόμαστε εδώ στο στούντιο δέκα άτομα και να αποφασίζουμε δημοκρατικά να πάμε να ληστέψουμε το διπλανό μπακάλικο».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε ανάρτησή της τονίζει ότι ο πρόεδρος του κόμματος που χρωστά 400.000.000€ στις τράπεζες, δεν θα έπρεπε να μιλά για ληστείες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας παρομοίασε σε live μετάδοση, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, τους φοιτητές/τριες που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Μόνη παράνομη είναι η Κυβέρνηση που σχεδιάζει να ποδοπατήσει το Σύνταγμα για να φέρει ιδιωτικές επιχειρήσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δημόσια πανεπιστήμια απέναντι στα σχέδια διάλυσής τους και αντικατάστασής τους με supermarkets πτυχίων.

Υ.Γ. Καλό θα ήταν ο πρόεδρος του κόμματος που χρεοκόπησε τη χώρα και χρωστάει 400.000.000€ στις τράπεζες να μη μιλάει για «ληστείες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This