Εξεταστική για τα Τέμπη: Ένταση ανάμεσα σε Αποστολάκη-Λαζαρίδη: «Το χέρι αυτό στη γυναίκα και την κόρη σας…» 

Αντιπαράθεση για τους κρίσιμους μάρτυρες που απορρίπτει η ΝΔ

Must Read

Νέα ένταση προκλήθηκε σήμερα στην Εξεταστική για τα Τέμπη με αφορμή τη λίστα των μαρτύρων που αρνείται πεισματικά να καλέσει η ΝΔ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κρίσιμες και σημαντικές καταθέσεις.

Το θερμό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης εξέφρασε την αντίδρασή του για τη μη άμεση κλήση των μαρτύρων και ξεσπάθωσε για τον πρώην πρόεδρο των μηχανοδηγών, Κώστα Γενηδούνια λέγοντας ότι δεν συμφέρει τη ΝΔ να ακουστεί η φωνή του.

Ακολούθησαν εμπρηστικά σχόλια από τον Δημήτρη Μαρκόπουλο ο οποίος δήλωσε ότι ο κ. Γενηδούνιας είναι «είναι στο payroll» του Ιταλού CEO της Hellenic train, Μαουρίτσιο Καποτόρτο.

Κόκκαλης: «Πριν έρθει ο μάρτυρας τον χτυπάτε…» σχολίασε ο Β. Κόκκαλης με τον Δ. Μαρκόπουλο να τον ρωτάει αν υπερασπίζεται «το δεξί χέρι του κ. Καποτορτο;».

«Υπερασπίζομαι αυτό που είπε η κ. Καρυστιανού. Δεν νιώθετε ντροπή;» απάντησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Μιλένα Αποστολάκη, εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ στηλίτευσε την επίθεση του Μαρκόπουλου στον Γενηδούνια. Τότε ο Μακάριος Λαζαρίδης παρενέβη και με αναφορά στον Άκη Τσοχατζόπουλο κούνησε το χέρι του προς την Μιλένα Αποστολάκη η οποία απάντησε: «Ξέρει από τους τραμπουκισμούς η ΝΔ. Το χέρι αυτό στη γυναίκα και την κόρη σας…».

Σε απάντησή του ο Μ. Λαζαρίδης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «έχουμε κουραστεί να στήνουν σόου οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Κάθε τρεις και λίγο μας ζητούν μάρτυρες. Έχουμε αποκλείσει κανέναν; Δεν θυμάμαι κανέναν…Έτσι λέγατε για τους Τερεζάκη, Καραμανλή και Αγοραστό. Ψαρέψτε ψήφους άλλου» δήλωσε.

Δείτε επίσης:

Μαουρίτσιο Καποτόρτο: Ο ανεύθυνος υπεύθυνος της Hellenic Train!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This