Κ. Νοτοπούλου: «Με υπογραφή Μητσοτάκη-Ζούλα η «ταφόπλακα» στην ΕΡΤ3»

«Η ΕΡΤ3 δεν μπορεί να περιορίζεται σε δίκτυο αναμετάδοσης προγράμματος του ERTNEWS», σημείωσε

Must Read

Για τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την ΕΡΤ3 μίλησε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε ανακοίνωσή της την οποία τιτλοφορεί με την φράση: «Η ταφόπλακα στην ΕΡΤ3 φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη-Ζούλα», η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν καθήκοντα στην ΕΡΤ ΑΕ, η διοίκηση Ζούλα και οι εντολοδόχοι του στη Θεσσαλονίκη, άρχισαν να ξεδιπλώνουν τα σχέδια τους για την ΕΡΤ3 τα οποία επανειλημμένα καταγγείλαμε και εκφράσαμε την έντονη ανησυχία μας για το μέλλον του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ3».

Και προσθέτει πως: «Ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο η διοίκηση της ΕΡΤ αντιμετωπίζει την ΕΡΤ3 αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά με την απαράδεκτη άρνηση του προέδρου του ΔΣ της ΕΡΤ ΑΕ Κ. Ζούλα,να δεχθεί την παρουσία αντιπροσωπείας δημοσιογράφων της ΕΡΤ3, μεταξύ των οποίων και μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ που εκπροσωπούσαν την Ένωση, στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη».

Παράλληλα, η ίδια παρέπεμψε στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οποία αναφέρεται ότι «η παρουσία της αντιπροσωπείας ζητήθηκε ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, εφόσον το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα της Ένωσης για συνάντηση» και «σκοπός της παρέμβασης ήταν να παρουσιαστούν οι θέσεις του δημοσιογραφικού κόσμου της Μακεδονίας και της Θράκης ενάντια στην υποβάθμιση και τη συρρίκνωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ3».

Με την Κατερίνα Νοτοπούλου να συμπληρώνει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ και η διοίκηση της ΕΡΤ-ΕΡΤ3 απαξιώνουν συστηματικά και καταδικάζουν την ΕΡΤ3 σε ρόλο κομπάρσου της ενημέρωσης. Η μετατροπή της ΕΡΤ3 σε ανταποκριτικό γραφείο στην πραγματικότητα αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα στον αυτόνομο ενημερωτικό ρόλο της ΕΡΤ3, τον οποίο διεκδίκησαν εργαζόμενοι και πολίτες. Η ΕΡΤ3 δεν μπορεί να περιορίζεται σε δίκτυο αναμετάδοσης προγράμματος του ERTNEWS. Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και διεκδικούμε από κοινού την αυτονομία και αυτοτέλεια της ΕΡΤ3 με ένα πλήρες ενημερωτικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This