Σάλος στη Βουλή με την ατάκα Μπιμπίλα για gay ιερείς

«Δεν μπορεί να ακούγονται τέτοια πράγματα» εξερράγη ο Πλεύρης

Must Read

Σάλο στη Βουλή προκάλεσε η ατάκα του βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρου Μπιμπίλα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Υποστηρίζοντας ότι η Εκκλησία δεν έχει κανέναν λόγο για τον πολιτικό γάμο των ομοφύλων, ο Σ. Μπιμπίλας προκάλεσε αντιδράσεις με την εμπρηστική ατάκα του: «η Εκκλησία ας πει την αλήθεια. Πόσοι είναι οι γκέι ιερείς;».

Οργισμένος ο Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από τον Μπιμπίλα να ανακαλέσει. Όπως τόνισε: «Δεν μπορεί να ακούγονται τέτοια πράγματα. Παρακαλώ το προεδρείο να τον ανακαλέσει στην τάξη».

Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία της Βουλής αρνήθηκε την κλήση της Ιεράς Συνόδου και της Μοναστικής Κοινότητας του Αγίου Όρους, αίτημα που είχαν καταθέσει τα κόμματα Ελληνική Λύση, Νίκη και Σπαρτιάτες.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This