Βουλευτής του Νατσιού έκανε… διατάσεις στην Εξεταστική για τα Τέμπη

Μαλλιά κουβάρια Μαρκόπουλος και Βρεττός

Must Read

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής Νίκος Βρεττός της Νίκης, καθώς ο τελευταίος επιδεικτικά σηκώθηκε και έκανε διατάσεις την ώρα που μίλαγε ο πρώτος για τον έντονο μεταξύ τους καβγά που είχε προηγηθεί!

Ο Ν. Βρεττός αποβλήθηκε από την αίθουσα επειδή έκανε ασκήσεις γυμναστικής και διατάσεις μέσα στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή. Το επεισόδιο δεν έμεινε μόνο στην αίθουσα, αλλά συνεχίστηκε και στους διαδρόμους και χρειάστηκαν να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να μην πιαστούν στα χέρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε αντιπαράθεση του προεδρείου με τον βουλευτή της Νίκης λόγω του τρόπου και του περιεχομένου των ερωτήσεων του Ν. Βρεττού προς τον μάρτυρα. Την ώρα που μίλαγε ο Δ. Μαρκόπουλος, ο Ν. Βρεττός σηκώθηκε όρθιος και έκανε ασκήσεις γυμναστικής και διατάσεις για να ξεπιαστεί, όπως ισχυρίσθηκε αργότερα. Μάλιστα, έλεγε πως θεωρούσε ότι δεν τον έπιανε η κάμερα της τηλεόρασης που μεταδίδει την συνεδρίαση!!!

Ο Δ. Μαρκόπουλος φώναζε για «απρέπεια» Βρεττού και ο Ν. Βρεττός φώναζε στον Δ. Μαρκόπουλο. Τελικά, η συνεδρίαση διακόπηκε από τον Δ. Μαρκόπουλο, αλλά συνεχίστηκε στον διάδρομο όταν συναντήθηκαν οι δύο βουλευτές: «Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε» φώναζε ο Δ. Μαρκόπουλος με τις φωνές του να φτάνουν από τον δεύτερο όροφο στο ισόγειο.

Ο Ν. Βρεττός έλεγε ότι έχει πρόβλημα με την μέση του, γεγονός που εξόργισε τον ήδη εξοργισμένο Δ. Μαρκόπουλο: «Είσαι αδιανόητος» φώναζε. Ευτυχώς, παρενέβησαν άλλοι βουλευτές και παριστάμενοι, και δεν πλησίασαν ο ένας τον άλλο.

Όταν, όμως, ξεκίνησε η συνεδρίαση ο Δ. Μαρκόπουλος είπε πως «είναι η τελευταία φορά που δείξαμε ανοχή σε συμπεριφορές που παρεκκλίνουν των κοινοβουλευτικών αρχών» και ότι «δεν είναι δυνατόν εκπρόσωποι του κοινοβουλευτισμού να συμπεριφέρονται λες και είναι παιδική χαρά».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής απέβαλε και αφαίρεσε τον λόγο από τον βουλευτή της Νίκης επικαλούμενος τα άρθρα 76 και 77 του Κανονισμού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This