ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗ«Ξαναχτύπησε» ο Γιάννης Λοβέρδος: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το τρακτέρ που ανέβηκε ο Κασσελάκης»

«Ξαναχτύπησε» ο Γιάννης Λοβέρδος: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το τρακτέρ που ανέβηκε ο Κασσελάκης»

«Άδειασε» τον Αυγενάκη που χαρακτήρισε υποκινούμενες τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις τοποθετήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος.

Ο βουλευτής ήταν καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 και όταν ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εκπληρώσει κάποια από τα αιτήματα των αγροτών απάντησε:

«Τα λογικά που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Θέλουμε να συνεννοηθούμε για να λυθούν τα προβλήματά τους, γιατί τα προβλήματά τους είναι προβλήματα της χώρας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από πολλούς. Πρέπει να παίρνει μερικές αποφάσεις με βάση το γενικότερο συμφέρον της χώρας και της οικονομίας».

Μάλιστα άδειασε και τον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την περιβόητη δήλωση ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις είναι υποκινούμενες.

Όπως είπε στην πράξη δεν μπορούν να υποκινηθούν, γιατί στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν ΝΔ και γιατί μαζί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το… τρακτέρ που ανέβηκε ο Κασσελάκης, ενώ συγκεκριμένα για την προκλητική δήλωση Αυγενάκη είπε πως «ήταν μια εσφαλμένη, μια βιαστική συμπεριφορά που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης