«Ξαναχτύπησε» ο Γιάννης Λοβέρδος: «ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το τρακτέρ που ανέβηκε ο Κασσελάκης»

«Άδειασε» τον Αυγενάκη που χαρακτήρισε υποκινούμενες τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Must Read

Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις τοποθετήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος.

Ο βουλευτής ήταν καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24 και όταν ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εκπληρώσει κάποια από τα αιτήματα των αγροτών απάντησε:

«Τα λογικά που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Θέλουμε να συνεννοηθούμε για να λυθούν τα προβλήματά τους, γιατί τα προβλήματά τους είναι προβλήματα της χώρας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από πολλούς. Πρέπει να παίρνει μερικές αποφάσεις με βάση το γενικότερο συμφέρον της χώρας και της οικονομίας».

Μάλιστα άδειασε και τον αρμόδιο υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την περιβόητη δήλωση ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις είναι υποκινούμενες.

Όπως είπε στην πράξη δεν μπορούν να υποκινηθούν, γιατί στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν ΝΔ και γιατί μαζί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε το… τρακτέρ που ανέβηκε ο Κασσελάκης, ενώ συγκεκριμένα για την προκλητική δήλωση Αυγενάκη είπε πως «ήταν μια εσφαλμένη, μια βιαστική συμπεριφορά που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This