Beef Πολάκη με Άδωνι για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Με αγωγή απειλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσε τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη για τα λεγόμενά του

Must Read

Κόντρας συνέχεια για τον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επανήλθε την Τρίτη στο beef που διαδραματίστηκε εντός του Κονοβουλίου και κάλεσε τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη για τα λεγόμενά του, αλλιώς θα καταθέσει αγωγή.

«Είσαι κακός άνθρωπος», «Είσαι διεφθαρμένος»: Καυγάς Γεωργιάδη-Πολάκη στη Βουλή

«Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της δίκης για τις 22 παράνομες προσλήψεις αλλά και της επερχόμενης, για τις 74 παράνομες προσλήψεις (συνολική ζημιά για το δημόσιο 1.600.000 €), που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΥΥ, αποφάσισε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Πολάκης.

Λόγω μάλλον “χαρακτηριστικής κουφότητας” δεν πρέπει να πρόσεξε ότι:

1. το πόρισμα που έφερε ως κάτι το καινούργιο στη Βουλή, κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 (φωτ. 1)!

2. όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα, καμία ευθύνη δεν προκύπτει (φωτ. 2).

3. ενώ το πόρισμα έχει σταλεί εδώ και 3,5 χρόνια στη δικαιοσύνη καμία σχετική ενέργεια δεν έχει γίνει.

Χωρίς καμία ντροπή, ο “αδιευκρίνιστος Πινόκιο”, τόλμησε μέσα στη Βουλή να ισχυριστεί ότι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αφορά σε όλη τη περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα “έβγαλε την περίοδο Αδώνιδος Γεωργιάδου τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό…” όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ το πόρισμα αφορά στην περίοδο μετά τις 15/02/2016, όταν δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό (φωτ. 3).

«Άδωνι Γεωργιάδη, να ξέρεις πως αν δεν ζητήσεις δημόσια συγνώμη και δεν ανακαλέσεις τα όσα είπες στις επόμενες δυο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση» τονίζει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This