«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Τίτλοι τέλους στις σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη

Ο γάμος που έφερε το… διαζύγιο

Must Read

Οριστική ρήξη έρχεται στις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη χθεσινή απόφαση του Παύλου Πολάκη να απέχει από την ψηφοφορία για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε από τα χειρουργεία ο Παύλος Πολάκης περισσότερο εξόργισαν, παρά ηρέμησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το πρωί φημολογείτο πως ως άλλος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ξεκαθαρίσει στο περιβάλλον του πως το «παιχνίδι με τον Πολάκη τελείωσε». Μέχρι αργά χθες το βράδυ παρέμενε άγνωστο πώς θα απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόκληση Πολάκη. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι να «εκπαραθυρώσει» τον αψύ Σφακιανό από τη θέση του υπερτομεάρχη, και όχι να προχωρήσει στη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κίνηση υψηλού ρίσκου του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στον πολιτικό του μέντορα αλλά και τον άνθρωπο που τον στήριξε όσο κανείς στην αναρρίχηση προς την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται την ώρα που ο ίδιος επέλεξε να σηκώσει μέτωπο τόσο με τους «σωματοφύλακες» του Αλέξη Τσίπρα (Γεροβασίλη – Φλαμπουράρης) όσο και με το στρατόπεδο του Νίκου Παππά, που παραμένει επικεφαλής της μεγαλύτερης τάσης του κόμματος.

Στην προσπάθειά του ο Στέφανος Κασσελάκης να εμφανιστεί ως ηγέτης του κόμματος κατάφερε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να ανοίξει τρία σημαντικά μέτωπα: πρώτον, με την εμφάνισή του στην εκδήλωση των τριών, δεύτερον, με τον εκβιασμό που έθεσε για την εκλογή των συνέδρων στην Πολιτική Γραμματεία και, τρίτον, χθες με την επαναφορά της κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση των ομόφυλων ζευγαριών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, και τα τρία στρατόπεδα (Φλαμπουράρης, Παππάς και Πολάκης) δεν αναμένεται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά λίαν συντόμως αναμένεται να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις, με στόχο να δείξουν στον Στέφανο Κασσελάκη πως πρόεδρος δεν σημαίνει ενός ανδρός αρχή, αλλά πρώτος μεταξύ ίσων στο πλαίσιο των συνεδριακών αποφάσεων.

Τα προβλήματα όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ διαχέονται σε όλη την κομματική πυραμίδα, καθώς η Νίνα Κασιμάτη κατήγγειλε τον Γιάννη Ραγκούση πως την υποσκάπτει ακόμα μία φορά. Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησε πίσω της στη Β’ Πειραιά τον Γιάννη Ραγκούση με αρκετές χιλιάδες σταυρούς, ήταν ιδιαίτερα σκληρή στην ανακοίνωσή της, θυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου. «Το μέλος της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, που παρακαθόταν με τους ακροδεξιούς Βορίδη, Άδωνι, Καρατζαφέρη -και από θέσεις ευθύνης του το ΠΑΣΟΚ πήγε στο 12%, όπως ανάλογα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 17%-, έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μετά τις τελευταίες εκλογές αλλά και την εσωκομματική ήττα του για να πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα μας, την ώρα που στόχος μας είναι η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη» είπε, ανάμεσα στα άλλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Ραγκούση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This