Έλενα Κουντουρά: «Μόνο μία μεγάλη ισχυρή προοδευτική παράταξη μπορεί να δώσει λύσεις στα οξύτατα προβλήματα»

Ζητά από τους Έλληνες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της στις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Must Read

Στις διεργασίες για την δημιουργία μιας σύγχρονης δημοκρατικής πρότασης, η οποία θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για την Ελλάδα, συμμετέχει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έλενα Κουντουρά. Πρωτίστως, όμως, δίνει αγώνες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδων των Ευρωπαίων πολιτών.

Η κυρία Κουντουρά παραχώρησε συνέντευξη στο newsique.gr στην οποία εκφράζει την αισιοδοξία πως o ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει την βάση μιας ευρύτερης κεντροαριστερής παράταξης τόσο για το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει μετά το Συνέδριο όσο και για την δυναμική που αναπτύσσει η νέα ηγεσία του κόμματος.

Η ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στα κύρια ζητήματα της επικαιρότητας επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «εμπαίζει τους αγρότες» και συνεχίζει το ξεπούλημα των βασικών δομών της χώρας με την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ. Επιπλέον, χαρακτηρίζει την πρόταση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών «μισό βήμα» προς την σωστή κατεύθυνση.

Αναφερόμενη στην ακρίβεια, η Έλενα Κουντουρά υπερτονίζει πως «σαρώνει την ελληνική κοινωνία» και εκφράζει την βεβαιότητα: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σήμερα δεν θα συζητάγαμε για την ακρίβεια».

Τέλος, κάνει μια σύντομη καταγραφή της πλούσιας δράσης της στο Ευρωκοινοβούλιο και ζητά από τους Έλληνες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της τον προσεχή Ιούνιο, προκειμένου να συνεχίσει να δίνει την «μάχη» για ουσιαστικές λύσεις σε πολύ κρίσιμα ελληνικά και ευρωπαϊκά ζητήματα.

Πηγή φωτό: Twitter Έλενα Κουντουρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This