Δεν συναινεί σε ακύρωση εκλογών ο Κασσελάκης – Έντονο παρασκήνιο εντός και εκτός συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ

Εν αναμονή όλοι της ομιλίας της Όλγας Γεροβασίλη

Must Read

«Θέλω καθαρή λύση» δήλωσε το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας επί της ουσίας στην πρόταση για αναβολή των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Το κλίμα είναι πολεμικό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το παρασκήνιο έντονο εντός και εκτός του 4ου Συνεδρίου στο Κλειστό του Φαλήρου.

 

Ο νυν πρόεδρος διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση «δεν θα γίνω Ιφιγένεια» και εμμένει στην ρήση του «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε». Εν αναμονή όλοι της ομιλίας της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία εκτιμάται πως θα ανακοινώσει εάν διεκδικεί την προεδρία ανοίγοντας το δρόμο για νέες εσωκομματικές εκλογές.

 

 

 

Επιβεβαιώνεται πλήρως η αποκάλυψη του newsbreak.gr, το οποίο εχθές αργά το βράδυ μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα προσπαθήσει να αποτρέψει την διενέργεια των εκλογών που ο ίδιος ανακοίνωσε, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους συνέδρους.

Στο κλειστό του Φαλήρου, όπου λαμβάνει χώρα το 4ο Συνέδριο, συναντήθηκαν πριν από λίγο οι βουλευτές του κόμματος και ζήτησαν συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το απόγευμα, όπως αναφέρει το documentonews.gr,

Στο τραπέζι θα πέσει η πρόταση που υποστηρίζει πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές για ανάδειξη προέδρου. Φυσικά, για να ισχύσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών να συμφωνήσει. Μόνον έτσι μπορεί να δοθεί γραμμή και στους συνέδρους, ώστε να υιοθετήσουν την πρόταση για την ακύρωση της εσωκομματικής διαδικασίας.

Η εξέλιξη που δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη, καθώς ο ένας μετά τον άλλον εκλεγμένοι βουλευτές αποστασιοποιούνται από τον πρόεδρο και εκφράζονται ανοιχτά η διακριτικά υπέρ της Όλγα Γεροβασίλη…

Στο συνέδριο πάντως έχει προκαλέσει εξαιρετικά αρνητική εντύπωση το διθυραμβικό αφιέρωμα της εφημερίδας Τα Νέα, στον Κασσελάκη. Μία εφημερίδα που πολέμησε ανελέητα τον Αλέξη Τσίπρα, με συκοφαντικές αλλά και παρακρατικές μεθόδους, όπως έχουν καταγγείλει τα ίδια τα στελέχη του ΣυΡιζΑ.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This