Απίστευτη δήλωση Μαρινάκη για το τσιμέντωμα του τόπου της τραγωδίας στα Τέμπη

Κυριολεκτικά... απίστευτη αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν πείθει κανέναν!

Must Read

Την ώρα που η πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών κ. Καρυστιανού καταγγέλλει ότι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός «έδωσε» τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη και νυν υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο για το τσιμέντωμα στα Τέμπη, το Μαξίμου απαντά «δεν είδα, δεν ξέρω», μέσω του Μαρινάκη.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο άνθρωπος που δηλαδή εκπροσωπεί την ίδια την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη,  για το ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας πριν προλάβουν καν να φτάσουν στο σημείο οι εμπειρογνώμονες, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τα μέλη του συντονιστικού, τα οποία συμμετείχαν και δεν μπορώ να ξέρω εάν εδόθη η α ή β εντολή από τον οποιονδήποτε».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε αερολογώντας περί δικαιοσύνης: «Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο προδικαστικό, ώστε να έχουμε τα τελικά συμπεράσματα και να πάμε στη διαδικασία του ακροατηρίου. Η δικαιοσύνη κάνει εξονυχιστική έρευνα σε όλα τα επίπεδα. Και προφανώς σε κάθε ερώτημα των συγγενών των πολικών συναγόντων, των συνηγόρων των θυμάτων. Δεν μπορούμε εμείς όποια θέση και να έχουμε να κάνουμε τον ανακριτή ή τον εισαγγελέα».

Αναρωτιόμαστε λοιπόν. Πώς είναι δυνατόν το Μαξίμου να μην γνωρίζει ποιος έδωσε εντολή για το τσιμέντωμα; Ή τουλάχιστον να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών αλλά και των ανθρώπων που θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, περιμένοντας επιτέλους δικαίωση και απόδοση ευθυνών…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This