Παριστάνει το θύμα ο καταστροφέας της Ελλάδας!

«Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε το μεγάλο βάρος της ευθύνης για να μην χρεοκοπήσει η χώρα»

Must Read

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έφερε τα μνημόνια στην Ελλάδα, μίλησε στο συνέδριο της «Καθημερινής» με θέμα «Μεταπολίτευση: 50 χρόνια μετά».

Μάλιστα είχε το θράσος να επιμείνει ότι ορθώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010 δέχτηκε το μνημόνιο για να… αντιμετωπιστεί η διαφαινόμενη χρεοκοπία της χώρας!

Τοποθετήθηκε και για το θέμα της Παιδείας -υπενθυμίζουμε ότι έχει διατελέσει υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση του πατέρα του- λέγοντας: «Πρότεινα, πάμε να αλλάξουμε το άρθρο 16. Σπαταλά πολιτικό κεφάλαιο η κυβέρνηση για να κάνει ένα μπάλωμα ενώ το Νοέμβριο μπορούμε να αλλάξουμε το άρθρο 16. Μην νομίζετε ότι αν αλλάξουμε το άρθρο 16 θα αλλάξει η Παιδεία. Έχουμε ένα σοβιετικό σύστημα στο δημόσιο, όπου για παράδειγμα ο υπουργός αποφασίζει πόσοι φοιτητές θα μπουν που…».

Παριστάνοντας δε το θύμα αναφέρθηκε στον διορισμό του γιου του από τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα:

«Με εξαγριώνει ότι και πάλι γίνεται άδικη επίθεση σε ένα μέλος της οικογένειας μου, είναι ο γιος μου, προτρέχουν. Ο Ανδρέας οικειοθελώς θέλει να βοηθήσει. Ο Ανδρέας έχει ακολουθήσει ένα δρόμο ολιστικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έχει χτυπηθεί, ίσως επειδή συγκρουστήκαμε πολύ με κατεστημένα και αντιλήψεις. Θυμάμαι με τη λίστα Λαγκάρντ είχε βγει ότι η μητέρα μου έχει 400 εκατ. Τελικά ήταν κάποιου Μιωνή»!

Δάκρυα στα μάτια μας φέρνει η τόση μεγαλοψυχία και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία από τον ΓΑΠ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This