Και επίσημα τέλος στο έκτακτο επίδομα Πάσχα διά στόματος Μητσοτάκη!

Τάζει για άλλη μια φορά αυξήσεις μισθών με ορίζοντα τα 950 ευρώ το… 2027!

Must Read

Κόβει κάθε συζήτηση για έκτακτο επίδομα Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας νωρίτερα σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Δεν θα δώσουμε επίδομα Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί τα ελληνικά νοικοκυριά να «γονατίζουν» από την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις, ωστόσο ο πρωθυπουργός που μιλά συνεχώς για την κοινωνική και οικονομική συνεισφορά της διακυβέρνησής του, αποφάσισε να βάλει «φρένο» ακόμα και στην τελευταία ελπίδα των πολιτών. Τα επιδόματα. «Είμαι σαφής, δεν θα δοθεί επίδομα Πάσχα» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, τάζοντας ωστόσο για άλλη μια φορά αυξήσεις μισθών με ορίζοντα τα 950 ευρώ το… 2027. «Θα επιμείνω σε αυτό γιατί έχουμε θέσει στόχο το 2027 ο μέσος μισθός να είναι 1.500 ευρώ και ο κατώτατος 950. Οι επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν περισσότερο για να προσελκύσουν εργαζόμενους. Αυτή είναι η διαρθρωτική απάντηση αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Θριαμβολογώντας για τα δήθεν μέτρα – «ασπιρίνες» μίλησε για «δραστική παρέμβαση στην ίδια λειτουργία της αγοράς» ώστε «να μην κρύβονται μέσα από ένα πολυδαίδαλο σύστημα ανατιμήσεις που επωφελούνταν εταιρείες και σούπερ μάρκετ. Πρόσθεσε ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει επιδόματα και τριετίες, ενώ δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει ότι «δεν θα δοθεί επίδομα Πάσχα» καθώς «έχουμε ένα δύσκολο προϋπολογισμό να υλοποιήσουμε». Αν δοθεί κάτι για τους ευάλωτους θα δοθεί στο τέλος του έτους, είπε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This