Πώς πέρασε το πρώτο του βράδυ στο στρατόπεδο ο Στέφανος Κασσελάκης – Η συμβουλή της μητέρας του για…ζακέτα

Ανέβηκε βίντεο με την προετοιμασία πριν την μεγάλη είσοδο! Η ειδική μεταχείριση που θα έχει

Must Read

Την πατρίδα υπηρετεί από χθες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης μιας και ντύθηκε στα χακί και παρουσιάστηκε στο ιστορικό στρατόπεδο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθετήθηκε σε θάλαμο με ακόμα 15 νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Το πρώτο του βράδυ πέρασε ήρεμα, κάνοντας καινούριες γνωριμίες και συζητήσεις καθώς αρκετοί φαντάροι τον πλησίασαν να του μιλήσουν ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το ΚΨΜ! Όπως φάνηκε, δεν «ζορίστηκε» από την νέα πραγματικότητα στην οποία θα ζει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αντίθετα, φαίνεται να προσαρμόστηκε γρήγορα.

Πηγές αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει μια ειδική μεταχείριση σε σχέση με τους άλλους φαντάρους καθώς είναι αρχηγός κόμματος. Συγκεκριμένα, μετά την βασική εκπαίδευση που θα γίνεται τις πρωινές ώρες, ο ίδιος θα αποσύρεται σε ένα χώρο που θα μετατραπεί σε γραφείο προκειμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του κανονικά.




Την στιγμή που ο νεοσύλλεκτος Στέφανος Κασσελάκης περνούσε τις πρώτες του ώρες στο στρατόπεδο στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα ανέβαινε ακόμη ένα βίντεο που έδειχνε τις προετοιμασίες για την μεγάλη είσοδο! Σε αυτό ο ίδιος πακετάρει και τα τελευταία για την θητεία όπως μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα, ξυριστικά, γυαλιστικό για τα άρβυλα, φακοί επαφής και χαρτί τουαλέτας!

Παράλληλα, μιλά στο τηλέφωνο με την μητέρα του η οποία τον συμβουλεύει κλασικά «ζακέτα να πάρεις» ενώ του λέει πως μέχρι το στρατόπεδο θα τον συνοδεύσει ο πατέρας του όπως και έγινε.

Δείτε το βίντεο:

@skasselakis Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Δείτε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη αφού ντύθηκε στα χακί

Του ‘παν θα βάλεις το χακί – Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Κασσελάκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This