Του ‘παν θα βάλεις το χακί – Παρουσιάστηκε στη Θήβα ο Κασσελάκης

Must Read

Φοράει τα χακί ο Στέφανος Κασσελάκης ωστόσο ούτε «στην πρώτη τη γραμμή» θα μπει, ούτε «ήρωας θα γίνει» όπως λέει το γνωστό άσμα του Μάνου Λοΐζου, αφού η θητεία του θα διαρκέσει μόλις… 2 εβδομάδες.

Ο κοντοκουρεμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται αυτή την ώρα στο στρατόπεδο της Θήβας, όπου θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ως απόδημος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να απολυθεί τέλος του μήνα και θα επιστρέψει στις κομματικές του δραστηριότητες.  

«Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» ανέφερε σε δηλώσεις του πριν μπει στο στρατόπεδο.

Τον Κασσελάκη συνόδευσαν ο πατέρας του, συνεργάτες του αλλά και η… σκυλίτσα του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Alpha, ο ίδιος ξέχασε να πάρει φακούς επαφής και έτρεχε τελευταία στιγμή να βρει κατάστημα οπτικών. 




Ο ίδιος θα μείνει στο στρατόπεδο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το επόμενο Σάββατο θα πάρει άδεια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This