Ανήμερα των γενεθλίων του ορκίζεται ο Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει άδεια την Καθαρά Δευτέρα

Must Read

Στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του, θα ορκιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Παρασκευή (15/3) ντύθηκε στα χακί για να υπηρετήσει την πατρίδα και παρουσιάστηκε στο ιστορικό στρατόπεδο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Η πρώτη ημέρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο κύλησε ομαλά, χωρίς απρόοπτα, με τον ίδιο να είναι σε καλή ψυχολογία και να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης. Τις ώρες που έχει κενό μεταβαίνει στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί προκειμένου να συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Δεν θα πάρει άδεια

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας και έτσι θα παραμείνει στη μονάδα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να υπηρετήσει στην στρατιωτική του θητεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους απόδημους Έλληνες και να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πακετάρει τα απαραίτητα για τη στρατιωτική θητεία και παράλληλα μιλά στο τηλέφωνο με τη μητέρα του η οποία ως γνήσια Ελληνίδα μάνα τον συμβουλεύει «ζακέτα να πάρεις»!

@skasselakis

Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This