Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Απαιτεί να τιμωρηθεί η Εισαγγελέας που κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρεμποδίσει την έρευνα για το έγκλημα!

Must Read

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την άρση ασυλίας των βουλευτών, την οποία μάλιστα ζητούν 1.350.000 πολίτες μέσω του ψηφίσματος που παρέδωσε στο Ευρωκοινοβούλιο η μητέρα-σύμβολο, Μαρία Καρυστιανού.

Ο Άδωνις παρενέβη στο έργο της Εισαγγελέως Λάουρα Κοβέσι χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την επέμβασή της και… αντιθεσμική:

«Όσον αφορά την παρέμβαση της ευρωπαίας εισαγγελέως όμως, που είπε να αλλάξει το Σύνταγμα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ την επέμβαση της παντελώς απαράδεκτη, πέραν παντός ορίου θεσμικού ρόλου που έχει» υποστήριξε ο Άδωνις μιλώντας στην ΕΡΤ για την Ευρωπαία Εισαγγελέα που κατήγγειλε παρεμπόδιση της έρευνας από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ έφτασε στο σημείο να ζητήσει μάλιστα και την τιμωρία της: «Εγώ δηλαδή δεν σας κρύβω ότι αν υπάρχει διαδικασία, ακόμα και να αμφισβητήσουμε τη θέση της, θα πρέπει το κάνουμε. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε και ελπίζω να υπάρχουν θεσμοί στις Βρυξέλλες να την τιμωρήσουν γι’ αυτό. Στις Βρυξέλλες, τα κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένουν ανεξάρτητα κυρίαρχα κράτη και δεν δεχόμαστε κομισάριους ή δερβέναγες για να μας πουν τι θα κάνουμε στη χώρα μας» υποστήριξε ο Γεωργιάδης και συνέχισε την επίθεση: «Έχει θεσμικό ρόλο και μίλησε με ιταμό ύφος σε μία ανεξάρτητη κυρίαρχη Δημοκρατία. Ήταν παντελώς απαράδεκτη και απορώ πως ο κόσμος δε βλέπει πόσο απαράδεκτο είναι, ένας άνθρωπος που έχει αξίωμα δημόσιο να παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο σε ένα κυρίαρχο κράτος».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την «Εστία της Κυριακής», ο ειδικός εφέτης – ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης σκέπτεται να αποστείλει τη δικογραφία στη Βουλή βάσει νόμου περί ευθύνης υπουργών, κυρίως για τον πρώην Υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και ενδεχομένως και για τον προκάτοχο του, πρώην Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη. 

Δείτε το απόσπασμα μετά το 4ο λεπτό:




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ όπως τον αποκαλείς κ. υπουργέ, θέλει να σας δει να τσακίζεστε από τους θώκους σας και “να πάτε να πνιγείτε” γιατί μας ανεβήκατε στον σβέρκο μας ως νέοι φεουδάρχες και απολυτάρχες του τόπου και μας ταλαιπωρείτε και καταστρέφετε εκ του ασφαλούς με την βρώμικη ασυλία σας.

  2. “Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη στα Τέμπη – Η κυβέρνηση προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών μας” Είπε η κ.Καριστιανου στην Ευροβουλη. Σε έχω ικανό Μπουμπούκο να ορμάς και εναντίον της.

  3. Να τον χαίρονται αυτοί οι ανεγκεφαλοι που τον ψήφισαν αυτόν και την παράταξη του!!!!!!! Τέτοιο θράσος ούτε ο Τσολάκογλου δεν θα το είχε!!!!
    Το πρόβλημα είναι ότι έχουν εξαγοράσει την ελληνική δικαιοσύνη και εδώ δεν υπάρχει εισαγγελέας για αυτούς!!! Μόνο για τον απλό πολίτη που χρωστάει κανένα €στην τράπεζα ή στην εφορία!!!!

  4. Όταν φιλουσε τα κατουρημενα βρακιά της Τρόικας μπορούσαν να του λένε δερβεναγες και κομισάριοι να του λένε τι μπορεί να κάνει στην πατρίδα του.
    Βλέπετε εφόσον πετσοκοβε τους Έλληνες ενώ ο ίδιος μάζευε αδιευκρίνιστα ήταν καλά.
    Τώρα όμως που κινδυνεύουν τα δικά του κεκτημένα μετατράπηκε αίφνης σε “κυρίαρχο κράτος” η μπανανία του..
    Σου λέει μη βρεθώ σε καμία Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διωκόμενος για εκείνα τα “αδιευκρίνιστα” ξαφνικά!

  5. Όταν φιλουσε τα κατουρημενα βρακιά της Τρόικας μπορούσαν να του λένε δερβεναγες και κομισάριοι να του λένε τι μπορεί να κάνει στην πατρίδα του.
    Βλέπετε εφόσον πετσοκοβε τους Έλληνες ενώ ο ίδιος μάζευε αδιευκρίνιστα ήταν καλά.
    Τώρα όμως που κινδυνεύουν τα δικά του κεκτημένα μετατράπηκε αίφνης σε “κυρίαρχο κράτος” η μπανανία του..
    Σου λέει μη βρεθώ σε καμία Ευρωπαϊκή Εισαγγελία διωκόμενος για εκείνα τα “αδιευκρίνιστα” ξαφνικά!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This