Στο ΥΠΕΣ Κλιμάκιο της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για τα emails της Ασημακοπούλου

Επί 4 ώρες και πλέον πραγματοποίησε έλεγχο στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Must Read

Κλιμάκιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επισκέφθηκε την Τετάρτη το υπουργείο Εσωτερικών για την υπόθεση διαρροής και την αποστολή emails σε απόδημους Έλληνες από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Ανεξάρτητη Αρχή είχε ανακοινώσει ότι διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα πριν από 20 ημέρες, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Με έγγραφό της στις 4 Μαρτίου η Αρχή είχε ζητήσει εντός 10 ημερών να της γνωστοποιηθούν οι αποδέκτες των αντίτυπων εκλογικών καταλόγων εξωτερικού το τελευταίο έτος και διευκρινίσεις για τα στοιχεία που περιλαμβάνονται καθώς και κάθε στοιχείο τεκμηρίωσης.

Επί 4 ώρες και πλέον το κλιμάκιο πραγματοποίησε έλεγχο στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ, που έχει υπό την ευθύνη της τις πλατφόρμες για την ψήφο των ομογενών.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, εφόσον κριθεί αναγκαίο. Εξάλλου, εκεί ήταν το γραφείο του γραμματέα Αποδήμων, ο οποίος αποπέμφθηκε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This