Μαρινάκης προς Κασσελάκη για εκλογές: «Είναι συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος»

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας»

Must Read

Στα άκρα η πολιτική κόντρα μετά την αποκάλυψη για μονταρισμένες συνομιλίες από την νύχτα της σύγκρουσης στα Τέμπη. Οι αντεγκλήσεις και εκατέρωθεν αιτιάσεις συνεχίζονται μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μετά και την πρόταση δυσπιστίας που έβαλε στο τραπέζι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ωστόσο, η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για παραίτηση Μητσοτάκη και προσφυγή στις κάλπες υπό διεθνή επιτήρηση προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΜΙλάει για Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λίγο καιρό μόνο από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα για την έλλειψη Κράτους Δικαίου και Θεσμών. Το θράσος τους δεν έχει όρια. Είναι η πρώτη φορά που θα πω ότι ο Κασσελάκης είπε κάτι με πολιτικό περιεχόμενο και βάρος.

    • Το πρόβλημα κ. Μαρινάκη είναι αν υπάρχει έστω και ένας σε αυτόν τον τόπο που σας πιστεύει σε ότι λέτε και σας εμπιστεύεται σαν κυβέρνηση . Σκληρά λόγια από την αντιπολίτευση αλλά αληθινά. Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη με όλα αυτά που έχετε κάνει. Τα Τέμπη ήταν το μπάζωμα σας, σαν κόμμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This