Μητσοτάκης: «Δεν ντρέπεστε να υπονοείτε ότι πείραξα τους διαλόγους;» – Τα 4 τερατώδη ψεύδη

«Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ακόμη και αν αδικούν την Πολιτεία, να κάνουν την θλίψη τους διαμαρτυρία»

Must Read

O Κυριάκος Μητσοτάκης… παραίτησε νωρίτερα τους υπουργούς του Γιάννη Μπρατάκο και Σταύρο Παπασταύρου, προκειμένου να εμφανιστεί στην Βουλή το βράδυ της Πέμπτης επιτιθέμενος αντί αμυνόμενος. Στην ομιλία του για την πρόταση δυσπιστίας σήκωσε τους τόνους και τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πολιτικές δυνάμεις μετατράπηκαν σε εμπόρους του πόνου».

«Αναλαμβάνω την ευθύνη να πω την αλήθεια στη μνήμη αυτών που χάθηκαν, τουλάχιστον όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι» δήλωσε και προσέθεσε για τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη:

«Μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να μιλήσουν ακόμη και αν αδικούν την Πολιτεία, να κάνουν την θλίψη τους διαμαρτυρία».

Χαρακτήρισε βαθύτατα παραπλανητικό το δημοσίευμα του «Βήματος» για την μονταζιέρα και φώναξε: «Όλες οι συζητήσεις από την αρχή δεν ήταν στη διάθεση των Aρχών; Γιατί να θέλει κάποιος να αλλάξει αυτό το δεδομένο; Δεν ντρέπεστε να υπονοείτε ότι έννοια μου ήταν να πειράξω τους διαλόγους όταν είδα το πιο φρικιαστικό θέαμα;».

Τα τέσσερα τερατώδη ψεύδη Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε μπάζωμα, όχι στην εμπορική, αλλά στην επιβατική αμαξοστοιχία! Ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή πήγαν γερανοί για να βρουν επιζώντες.

Τότε γιατί μας παραμύθιαζαν ότι το μπάζωμα έγινε για να πατήσουν οι γερανοί αφού όντως είχαν βρεθεί εκεί από την πρώτη στιγμή, όπως αποκαλύπτει και το δελτίο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος την 1 Μαρτίου 2023;

Επίσης, πώς είναι δυνατόν να ψάχνουν για επιζώντες με γερανούς και να επιτρέπουν στην Κατερίνα Σακελλαρόπουλου να πηγαίνει να ρίχνει λουλούδια στα βαγόνια, υποχρεώνοντας τους διασώστες να σταματήσουν τις εργασίες;

Είπε απίστευτο ψέμα για τον Νόμο που απαγορεύει στους ανακριτές να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων. Τον Νόμο τον είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι ο 5002/2022.

Επιπροσθέτως, επέμεινε ότι υπήρχε τοπική Τηλεδιοίκηση στο σημείο, κάτι που καταρρίφθηκε ακόμη και στην Εξεταστική Επιτροπή που ο ίδιος έστησε.

Δείτε την ομιλία του στην Ολομέλεια

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Υπερωρίες βαράνε οι υπάλληλοι του κόμματος σ όλα τα σάιτ. Αλήθεια, τι φοβάται ο Κούλης και η συμμορία του; Αφού έχουν 40%, εγώ θα τους έλεγα: “λαέ μου, μας έδωσες 159 βουλευτές, ξέρω πως θα μας υπερασπιστείς σ οποιαδήποτε συγκυρία”. Τι, όχι;

  2. Ο Πρωθυπουργός μας, είπε την αλήθεια. Σε αντίθεση με τους ψεύτες και λασπολόγους, της πάντα βρόμικης Ελληνικής κεντροαριστεράς.

  3. Ήταν βέβαιο ότι αντί να παίξει άμυνα έπαιξε επίθεση. Νομίζω ότι οι σοβαροί σκεπτόμενοι πολίτες κατάλαβαν πολλά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This