Χάρης Δούκας: «Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι» – Τι αναφέρει για κυβερνητικά trolls

«Απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!»

Must Read

Ανακοίνωση για fake video με στόχο τον Χάρη Δούκα εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμος Αθηναίων. Όπως επισημαίνεται, μονταζιέρα σε βιντεοληπτικό υλικό από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιχειρεί να σπιλώσει τον δήμαρχο εμφανίζοντάς τον να κάνει λόγο για «γκλοπ μπάτσου», που προκάλεσε θύελλα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

«Η γνωστή μονταζιέρα χτύπησε και πάλι. Ο Δήμαρχος Αθηναίων επανέλαβε, για να τη διαψεύσει, φράση δημότη, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρχε “γκλοπ μπάτσου”. Η φράση του δημότη “κόπηκε” σκοπίμως από το βίντεο που διακινήθηκε. Όσο για την ανακοίνωση των συνδικαλιστών των αστυνομικών και τις αναφορές περί “κατωτέρων” για το πρόσωπο του Δημάρχου, απαντάμε με μια λέξη: Ντροπή!

ΥΓ.: Είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο πλέον ανίκανος Δήμαρχος για την Αθήνα. Εξοφλεί τα γραμμάτια που είχε υπογράψει στην αριστερά πριν από τις εκλογές. Η αριστερά παρέα με την αποχή, εξέλεξαν για Δήμαρχο αυτό το απόλυτο τίποτα. Το μόνο που έχει κάνει μέχρι στιγμής, είναι ότι έχει ρημάξει τα αυτοκίνητα των Αθηναίων στις κλήσεις από την Δημοτική Αστυνομία. Ότι αξίζει σε αυτόν είναι το περουκίνι του. Πραγματικά πολύ πετυχημένο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This