Σπαρτιάτες: Προκλητική ανακοίνωση Στίγκα που παριστάνει τον διωκόμενο!

Ενώ ο ίδιος έδωσε τους βουλευτές του για να σωθεί, τώρα εκδίδει «ηρωικές» ανακοινώσεις…

Must Read

«Μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της κυβέρνησης με τους τραγικούς χειρισμούς της σε σωρεία σημαντικών κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων, εξαιτίας των οποίων η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ασφυκτιά, οι «Σπαρτιάτες» έπρεπε να στοχοποιηθούν, προκειμένου η κοινή γνώμη να αποπροσανατολιστεί με την ποινική δίωξη, έστω και σε βαθμό πλημμελήματος, εναντίον των βουλευτών του κόμματος προς δημιουργία εντυπώσεων και εκφοβισμού» τόνισε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των βουλευτών των Σπαρτιατών.

«Παράλληλα, η δίωξη αυτή» προσέθεσε ο κ.Στίγκας «αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η παρούσα κυβέρνηση, έχοντας χάσει κάθε ίχνος σεβασμού προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν διστάζει να εργαλειοποιεί την ποινική δικαιοσύνη και τα συστημικά μέσα που προδικάζουν δικαστικές αποφάσεις, για να εξουδετερώσει όποιους πολιτικούς αντιπάλους της φοβάται. Ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των “Σπαρτιατών” στηρίζω και αγκαλιάζω όλους τους βουλευτές του κόμματος, ώστε να βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη για την Ελλάδα και τους Έλληνες» κατέληξε ο πρόεδρος του κόμματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιους βουλευτες “του” στηριζει και αγκαλιαζει;;”

    Έντεκα Σπαρτιάτες ανεξαρτητοποιούνται, όπως αποφάσισαν, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Βασίλη Στίγκα και των πρακτικών του.”
    News Break

  2. Να είσαι υπερήφανος που είσαι τελείως -μα τελείως- ανεξάρτητος πολιτικός και αρχηγός του κόμματος σου και των πιστών σου βουλευτών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This