Τι συμβαίνει με την μήνυση των συγγενών κατά Τριαντόπουλου για το μπάζωμα;

Must Read

Εξαιρετικά ανησυχητικές πληροφορίες…

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι οι συγγενείς των θυμάτων του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών, είχαν καταθέσει μήνυση στον υπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, για τον ρόλο που φέρεται να έπαιξε στην αλλοίωση του τόπου εγκλήματος. Το κατά κοινώς, μπάζωμα.

Είχαν προηγηθεί οι τρομερές καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού σε τηλεοπτικό δελτίο, για την απάντηση του πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού ο οποίος ενέπλεκε τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπόθεση.

Δείτε την καταγγελία:

Και ο ίδιος ο Τριαντόπουλος όμως, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα, καμάρωνε για τον συντονιστικό του ρόλο στην «ανάπλαση του πεδίου»!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, στους συγγενείς κκ. Ασλανιδη και Κωνσταντινίδη που είχαν κάνει τη μήνυση στο  Τραντόπουλο, ο εισαγγελέας έστειλε έγγραφο ενημερώνοντας ότι «δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του υπουργού»!

Έαν αυτό ισχύει, πρόκειται για τεράστιο ατόπημα.

Κανονικά ο εισαγγελέας έπρεπε να στείλει την υπόθεση στη Βουλή αμελλητί με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών! Κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν έχει γίνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This