Στις ΗΠΑ ο Κασσελάκης – Θα ψηφίσει ηλεκτρονικά στις προκριματικές για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Το πρόγραμμα συναντήσεων του στην Αμερική

Must Read

Επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερική και πιο συγκεκριμένα σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το διάστημα 14-16 Απριλίου. Ένα 24ωρο πριν τις προκριματικές εκλογές για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Σε μια ολιγοήμερη επίσκεψη θα έχει σειρά επαφών ενώ θα παραστεί και στην παρέλαση των Ομογενών στην 5η Λεωφόρο, για την 25η Μαρτίου.




 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων  μεταβαίνοντας τόσο στη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, όσο και στο εορταστικό πρόγευμα στο ξενοδοχείο «Pierre», πριν από την έναρξη της παρέλασης στη 1:30 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και θα παρελάσει ως Επίτιμος Τελετάρχης.

Ο Κασσελάκης ολοκλήρωσε την παρουσίαση των υποψηφίων

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν οι ευρωβουλευτές που θα κατέβουν υποψήφιοι στις προσεχείς Ευρωεκλογές, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να δηλώνει για μια ακόμη φορά αισιόδοξος πως το κόμμα τους θα «χτυπήσει» πρωτιά.

Διαβάστε ακόμα: Επιμένει ο Κασσελάκης: «Θα εκπλήξουμε την Ευρώπη»

Η παρουσίαση έγινε σε ειδική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινά την ομιλία του υποστηρίζοντας πως «υπάρχει ρεύμα στην κοινωνία, το κάστρο της δεξιάς προπαγάνδας καταρρέει. Πηγαίνουμε για πρώτο κόμμα, είμαστε η κυβερνώσα, σύγχρονη πατριωτική αριστερά που πηγαίνει κόντρα στους μηχανισμούς των συμφερόντων».

Υπογράμμισε δε ότι οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι μία «καινοτόμα διαδικασία» και «γιορτή της δημοκρατίας»και κάλεσε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχουν, για να διαμορφώσουν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως «μπροστά μας είναι δύο δρόμοι: ο ένας που λέει ότι “έχω 41%, όλα κρίθηκαν μην με ενοχλείτε“. Ο άλλος είναι το κίνημα που φτιάχνουμε μαζί. Γιατί η μισή ζωή, η ανασφάλεια, η συγκάλυψη δεν μας ταιριάζει. Θέλουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μία καλύτερη ζωή και την θέλουμε τώρα. Με αίσθημα ευθύνης και ταπεινοφροσύνης σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής».

Κατόπιν ακολούθησε η παρουσίαση των τελευταίων εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών:

Ανδρονίκου Ευαγγελία Ιλιάδα
Αντώναρος Ευάγγελος
Αντωνιάδης Θάνος
Αρσένη Ευγενία (Τζένη)
Βλαβιανός Γεώργιος
Γαλάνη Ειρήνη
Γιαννόπουλος Χρήστος
Γκανούλης Ιάκωβος
Γραμματικάκη Ευαγγελία (Εύα)
Δενδρινός Σπυρίδων
Κομινέα Σοφία
Κόρκας Ιωάννης
Κωνσταντινίδου Κατερίνα
Λίτος Ιωάννης
Μεϊμάρη Στέλλα
Μιχαηλίδης Θανάσης
Μοσχονάς Κωνσταντίνος Παναγιώτης
Παπαδημητριάδης Δημήτρης
Τέτας Φώτιος
Τσακαλάκος Παναγιώτης
Παπανώτας Δημήτρης
Πρωίας Στέφανος
Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος
Τσίπρας Γιώργος
Χριστοδουλίδης Μάρκος
Φίλιππας Διονύσης

 

*Φωτό από αρχείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This