Πριν τις ευρωεκλογές άρχισαν να ζητάνε το «κεφάλι» του Ανδρουλάκη

«Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»

Must Read

Από νωρίς άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς έχουν βέβαιη την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και πλέον η καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη τρίζει επικίνδυνα.

Στο εσωτερικό του κόμματος ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες. Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι τα όσα είπε η Βάσια Αναστασίου, γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Αction24, για το ενδεχόμενο να μην πετύχει τους στόχους του το κόμμα είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ΠΑΣΟΚ βγει τρίτο κόμμα, ο κ. Ανδρουλάκης να θέσει τον εαυτό του στην κρίση του κόμματος και των οργάνων»!

Και μπορεί να συμπλήρωσε πως και η ίδια αυτό θα έκανε στη θέση του, αλλά το συμπέρασμα είναι πως αμφισβητείται και η τακτική που έχει ακολουθήσει και η ίδια η θέση του.

Όπως εξήγησε η κ. Αναστασίου, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει και ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, η τρίτη θέση θα είναι αποτυχία.

Σε αυτή την περίπτωση, είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε επίπεδο οργάνων για να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Θεώρησε ότι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την πιο σωστή επιλογή για το ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν κινείται προσωπικά, αλλά βάζει το κόμμα πάνω από τον εαυτό του».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτός κινείται βάσει εντολών του συστήματος που κυβερνά την χώρα!!Τον σύστημα τον έβαλε σε αυτή την θέση να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Ο Κασσελακης όμως είναι γνήσιος ανθρώπινος , ακούραστος καί δεν μπορεί να τον εκτοπίσει!!! Το σύστημα θα τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον που θεωρεί ότι θα νικήσει τον Κασσελακη!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This