Ελένη Παπαδοπούλου: «Πολιτικό προσωπικό όχι απλά κατώτερο των περιστάσεων, αλλά προσκυνημένο στον Σουλτάνο»

«Μόνο προδότες δεν το βλέπουν το σχέδιο» σχολιάζει για το αίσχος των Τούρκων με τη Μονή της Χώρας

Must Read

Μεγάλες αντιδράσεις, και δικαίως, έχει προκαλέσει η χλιαρή αντίδραση της κυβέρνησης στη νέα αισχρή πρόκληση του Ταγίπ Ερντογάν, να μετατρέψει την ιστορική Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη, σε τζαμί.

Έξαλλη και η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Ελένη Παπαδοπούλου, που χαρακτηρίζει το πολιτικό προσωπικό της χώρας «προσκυνημένο στον σουλτάνο», αναφερόμενη συγκεκριμένα τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, που έσπευσε να συναντήσει τον Ιμάμογλου.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της:

«Η αντιμετώπιση της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί από τους πολιτικούς είναι τραγική.

Ο Μητσοτάκης, ο Δούκας και οι συν αυτοίς αναπαράγουν την καραμέλα του ότι το μνημείο ανήκει στην ανθρωπότητα, καθότι μνημείο UNESCO. Αυτό το γελοίο διεθνιστικό επιχείρημα που αφαιρεί την εθνική ταυτότητα των μνημείων και τα τοποθετεί στο μπλέντερ της παγκοσμιοποίησης. Οι εκκλησίες ανήκουν στις θρησκευτικές κοινότητες και στα έθνη που τις έφτιαξαν. Οι βυζαντινές εκκλησίες ανήκουν στους ορθοδόξους και στους Έλληνες. Όπως το Σινικό τείχος ανήκει στους Κινέζους, το Κολοσσαίο στους Ιταλούς και οι Πυραμίδες στους Αιγύπτιους. Το ότι τα απολαμβάνει και η υπόλοιπη ανθρωπότητα έπεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα. Ας πουν ένα βυζαντινό, ελληνικό ορθόδοξο μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας. Όχι ότι ανήκει στην ανθρωπότητα. Δεν ανήκει. Στην ορθοδοξία και στην Ελλάδα ανήκει. Η Τουρκία δεν είχε ποτέ την ορθοδοξία στην ταυτότητα της. Εκ του πονηρού λοιπόν το επιχείρημα ως μια προσπάθεια να σβήσει η ελληνική ταυτότητα αυτών των μνημείων και να αλλοιωθεί η ιστορική συνείδηση του Έλληνα.

Ο δε ΠΘ είχε το θράσος να πει ότι αυτή η μετατροπή ήταν “αχρειαστη”. Είναι θέμα χρηστικότητας η τερατώδης ενέργεια του Ερντογάν. Όχι θέμα σεβασμού. Αντί να ακυρώσει την επίσκεψη του μετά από αυτό, θα πάει να το συζητήσει κιόλας και να το θέσει ως αχρειαστη ενέργεια. Ο δε Δούκας επισκέπτεται τον Ιμαμογλου σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε αυτό τον βαθμό της ξεφτιλας έχουμε φτάσει.

Ο Ερντογάν αργά και σταθερά στέλνει μηνύματα τουρκοποιησης κάθε τι ελληνικού προσβλέποντας στην κατάκτηση και ελληνικών εδαφών. Είναι πασιφανές. Μόνο προδότες δεν το βλέπουν το σχέδιο.
Πολιτικό προσωπικό όχι απλά κατώτερο των περιστάσεων, αλλά προσκυνημένο στον Σουλτάνο. Ποιος ξέρει με τι ανταλλάγματα. Αίσχος».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ελένη Παπαδοπούλου, προσκυνώ στην αξιοπρέπειά της σαν πολιτικό πρόσωπο, αλλά τούτος ο λαός επιλέγει Μπακογιάννηδες και
    Δούκες.

  2. Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Παπαδοπούλου.Αλλά δυστυχώς έχουμε πέσει σε μια δίνη ,εδώ και αρκετά χρόνια,εθνομηδενιστών και ενδοτικών πολιτικών και το συν αυτώ πολιτικό προσωπικό…

  3. Οι συνοδεύοντες την κουστωδία του Κου Πρωθυπουργού, και των λοιπών εξεχόντων προσωπικοτήτων, μην λησμονήσουν να έχουν μαζί τους, και την ανάλογη βοηθητική λοσιόν κρέμα για πάσα χρήσιν, επιβοηθητικά,στις χειραψίες!! Καθότι οι ΤουρκοΜόγγολοι είναι μερικώς άγαρμποι, στις Αβρότητες των. Από εμπειρίες του παρελθόντος αυτό!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This