Παρασκευή 18/6/2021

Το ΚΙΝΑΛ χάνεται και η Φώφη φτιάχνει… επιτροπές

Μπορεί ο γνωστός κόσμος γύρω της να καταρρέει, μπορεί το κόμμα της να απειλείται με λεηλασία υπό την πίεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, η Φώφη Γεννηματά… αντεπιτίθεται!

Το Κίνημα Αλλαγής προχωράει στη συγκρότηση 37 Τομέων Πολιτικής όπου θα ενταχθούν  περισσότερα από 1300 στελέχη του κόμματος, ενώ η ηγεσία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να χωρέσουν προσεχώς όλα τα κομματικά μέλη, με ακόμη περισσότερες επιτροπές.

«Προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική κοινωνία, να είμαστε το στήριγμα της, να αναδεικνύουμε και να λύνουμε θέματα. Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές» τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική κομματική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Άγριος καβγάς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εντός Βουλής για την αστυνομική βία, με αναφορές στον… Κάφκα! (video)

Την ίδια ώρα ο Παύλος Γερουλάνος επιμένει να αναδεικνύει το έλλειμμα πολιτικής και το ηγετικό κενό, επισημαίνοντας ότι το 2021, οπότε στο συνέδριο του Κινήματος θα τεθεί θέμα ηγεσίας «είναι απογοητευτικά μακριά».

Όπως υποστηρίζει, «Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα, γιατί κάθε μέρα που περνάει συνθλιβόμαστε κάτω από το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Το ακούς παντού. Και εκατοντάδες στελέχη μας δεν συμβιβάζονται με το ρόλο κομπάρσου. Θέλουν να σηκώσουν, ξανά, ψηλά το κεφάλι. Προσωπικά αυτό που με ενδιέφερε ήταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Με τις τελευταίες «αποφάσεις» αυτή περνάει υποχρεωτικά μέσα από το ΚΙΝΑΛ».

Αναφορικά με τα προσεχή του σχέδια δηλώνει, σιβυλλικά: «Σταθμίζω τα πάντα, κάθε πράγμα στον καιρό του. Θέλω να βοηθήσω να χτίσουμε ξανά ένα όραμα ελληνικό, ανθρωποκεντρικό, σοσιαλιστικό που μεταφράζεται σε θέσεις και προτάσεις που αφορούν τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα σήμερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ