Άνοιγμα στον κλάδο των κλόουν από τον Βασίλη Κοντοζαμάνη

Must Read

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης κατάλαβε ότι με την εικόνα του σοβαρού και του τεχνοκράτη δεν πρόκειται να πάει πουθενά στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ένα τσίρκο άλλωστε, η πιο ασφαλής θέση είναι αυτή του κλόουν.

Αυτό ακριβώς επέλεξε και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, επιλέγοντας να βαδίσει το σίγουρο δρόμο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε παρακάτω το σημερινό βίντεο που «ανέβασε» ο κ. Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο twitter/x στο οποίο προωθεί ανερυθρίαστα το νούμερο 17 στο ευρωψηφοδέλτιο, δηλαδή τον Βασίλη Κοντοζαμάνη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και καλά θα κάνουν.

    Αφού οι Νεοδημοκράτες τέτοια γουστάρουν. Απατεωνιά, πατριδοκαπηλία, διαφθορά και κλοπή.

    Οι δύο τρεις που δε γουστάρουν δεν έχουν ….κοχόνες…. να κάνουν κάτι οπότε πάνε για παϊδάκια. Όταν χωνέψουν λένε καμία μ…α υπέρ πατρίδος και οι πατριώτες χαίρονται.

    Πλέον υπάρχει κι ένα στιβαρό 30% του Ελληνικού λαού που είναι διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο και προτιμά να γίνει γιουσουφακι από το να δουλέψει ή να πολεμήσει οπότε το κόμμα μαφία του θα κυβερνά στο διηνεκές.

  2. Αυτοί είναι απαταιωνες κλόουν τό ξέρουν και το δείχνουν. Σέ ποιους απευθύνονται; Στους άλλους ηλίθιους,αμόρφωτους, Καραγκιόζη δες πού θά τούς ψηφίσουν, ελέω ” δημοκρατίας. Και δεν είναι λίγοι. Τό κατάντημα ενός κάποτε, ΛΑΟΥ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This