Η Λιβύη μάς εγκαλεί διότι ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Must Read

Η επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στα εθνικά μας θέματα, έχει καταντήσει την Ελλάδα καρπαζοεισπράχτορα της υφηλίου.

Ακόμα και η Λιβύη με την προσωρινή και παράνομη κυβέρνησή της, έκανε διάβημα διαμαρτυρίας στον Νίκο Γαριλίδη, τον Έλληνα Πρέσβη στην Τρίπολη!

Ο λόγος ήταν οι έρευνες που έκανε το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος Ramform Hyperion, σε θαλάσσια οικόπεδα νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης, όπου θεωρείται πως υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Η παράνομη κυβέρνηση του Αμπντουλχαμίντ Ντμπέιμπα, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι είναι τσιράκι του Ταγίπ Ερντογάν, αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, σε οικόπεδα που -όπως είχαν καθοριστεί με τον Νόμο Μανιάτη από τη χώρα μας ελλείψει διμερούς συμφωνίας οριοθέτησης- εξωτερικό όριο της ελληνικής ΑΟΖ θεωρείται η μέση γραμμή.

Έτσι λοιπόν, με τον… αέρα του τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο ουδέποτε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να ακυρώσει, αλλά επέδειξε και εγκληματική αδράνεια όσον αφορά την καταγγελία που έπρεπε να έχει κάνει κατά της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης, η Τρίπολη μας εγκαλεί θρασύτατα, επειδή… ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Θυμίζουμε ότι η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης έχει καταστρατηγήσει το διεθνές δίκαιο και δεν έχει προβεί στην διενέργεια εθνικών εκλογών από τον Δεκέμβρη του 2021, όπως έπρεπε να έχει πράξει, σύμφωνα με σχετική απόφαση του ΟΗΕ.

Όσο για την ελληνική αντίδραση σε αυτό το διάβημα; «Κύκλοι» του Υπουργείου Εξωτερικών λένε ότι θα απαντήσουν επίσημα… τις προσεχείς ημέρες!

Αντανακλαστικά χελώνας…

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Επομένως διορθώστε τον τίτλο σύμφωνα με τα σωστά που γράφει το άρθρο: Η επικίνδυνη στάση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στα εθνικά μας θέματα, έχει καταντήσει την Ελλάδα καρπαζοεισπράχτορα της υφηλίου. με τον… αέρα του τουρκολιβυκού μνημονίου το οποίο ουδέποτε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να ακυρώσει, αλλά επέδειξε και εγκληματική αδράνεια όσον αφορά την καταγγελία που έπρεπε να έχει κάνει κατά της παράνομης κυβέρνησης της Λιβύης, η Τρίπολη μας εγκαλεί Η κανονικότητα με τη δύναμη του 41%. Ισχυρή Ελλάδα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This