Άγριο… beef στην Βουλή Άδωνι-Ζωής για το TikTok του Μητσοτάκη

«Κάνετε πλάκα και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια»

Must Read

Tης… κακομοίρας έγινε την Πέμπτη στην Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με αφορμή την ακρίβεια και το TikTok του πρωθυπουργού. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εγκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την «πλάκα» που κάνει στα βιντεάκια του με παπούτσια ΝΔ. Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την κατηγόρησε για «bullying».

«Κάνετε πλάκα στο TikTok και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήκωσε να το γάντι και απάντησε:

«Μένω έκπληκτος, γιατί αν θυμάμαι καλά, για να εκλεγείτε στην Βουλή κάνατε βιντεάκια με καρδούλες και χαρούλες. Εκεί δεν μιλάγατε για αυτούς που δεν έχουν να φάνε κάτι, καρδούλες κάνατε. Μέχρι και ο Κουτσούμπας έκανε καρδούλα και σας ειρωνεύθηκε. Αφήστε τις υποκρισίες, γιατί δεν κάνουν στην Βουλή».

«Είστε ο ορισμός του bullying. Όχι ΜΑΤ πρέπει να φέρουν, και ειδικές δυνάμεις για να γλιτώσουν από εσάς» πρόσθεσε.

«Κύριε Γεωργιάδη, άθελά σας ή ηθελημένα συνομολογήσατε γιατί με αποφεύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλει να γλιτώσει από μένα. Τις ειδικές δυνάμεις πρέπει να στείλει κανείς για να γλιτώσει από την Ζωή. Αυτές τις εισηγήσεις κάνετε; Να του πείτε και τις ειδικές δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας… όποιον και να στείλει, από μένα δεν γλιτώσετε! Θα είμαι εδώ, παρούσα» ανταπάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το όνειρό της ήταν να γίνει θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο και κάθε φορά μετράει πόσοι είναι μέσα. Ή θαλαμοφύλακας ήθελε να γίνει ή απουσιολόγος» καυτηρίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την πρακτική της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να μετρά πόσοι βουλευτές της ΝΔ βρίσκονται στην αίθουσα.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This