Στο Αζερμπαϊτζάν προβάλλεται η προπαγανδιστική ταινία για τον Σαδίκ και την «τουρκική μειονότητα» της Θράκης!

Παρούσα η χήρα του Ισίκ - Κοιμούνται όρθιοι στο υπουργείο Εξωτερικών

Must Read

Οι αδερφικές σχέσεις του Αζερμπαϊτζάν με την Τουρκία είναι γνωστές και άλλωστε με κάθε ευκαιρία τις εκφράζουν. Την ίδια ώρα μάλιστα η ελληνική κυβέρνηση προχωράει σε κάθε είδους συμφωνία με τους Αζέρους, ενώ γνωρίζουν πως τάσσονται στο πλευρό των γειτόνων υποστηρίζοντας τις διεκδικήσεις τους.

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στο Αζερμπαϊτζάν μετέβη η οικογένεια του Αχμέτ Σαδίκ (ιδρυτή του DEB/ΚΙΕΦ, κόμμα που προωθεί τις θέσεις της Άγκυρας και αγωνίζεται για την καθιέρωση του όρου «τουρκικός») για να δώσει το παρών στην προβολή της προπαγανδιστικής ταινίας αφορά στη ζωή του.

Να σημειωθεί πως η ταινία έγινε με τουρκικό χρήμα και παρουσιάζει τον Σαδίκ σαν ήρωα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα της «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη.

Φυσικά και στο Αζερμπαϊτζάν έχουν στηθεί εκείνοι οι μηχανισμοί που προωθούν όλες τις διεκδικήσεις της Άγκυρας και σκάβουν τον λάκκο της Ελλάδας.

Αλλά αυτά δεν είναι θέματα που απασχολούν το υπουργείο Εξωτερικών, που επιμένει στην ελληνοτουρκική φιλία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This