Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Εμφανίστηκε ο «Σαράφης» – Ποιον όρο έθεσε για να καταθέσει στην προανακριτική

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Επιστολή έστειλε ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική επωνυμία «Μάξιμος Σαράφης», που δεν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και αναζητείται για βίαιη προσαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Σαράφης» ζητεί να καταθέσει μόνο υπό την προϋπόθεση χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών μέσων και με αλλοίωση χαρακτηριστικών, επαναλαμβάνοντας, ουσιαστικά, τα όσα είχε πει την περασμένη Τρίτη, στις 14:30 όταν επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενώ τα μέλη της προανακριτικής τον περίμεναν στις 16:00 και δεν εμφανίστηκε.

Δείτε επίσης: Οι συνδικαλιστές «σφάζονται» (ξανά) για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ο «Μάξιμος Σαράφης» επικοινώνησε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με την Αστυνομία και το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων, ενημερώνοντας ότι είναι έτοιμος να καταθέσει υπό την συγκεκριμένη προϋπόθεση. Η ΕΛΑΣ ενημέρωσε με την σειρά της την προανακριτική ότι ο Σαράφης επιθυμεί να εξεταστεί με τον τρόπο που του είχε πει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η επιστολή των μελών της Προανακριτικής

Νωρίτερα, τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής έστειλαν επιστολή με την οποία ζητούν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διασφαλίσει ότι θα καταθέσουν στην προανακριτική Novartis οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ολόκληρη η επιστολή της προανακριτικής Novartis στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ