Πέμπτη 24/6/2021

«Κελέση» στην προανακριτική: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ»

Oλοκληρώθηκε η κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση», ενώπιον της αντιπροσωπείας της προανακριτική επιτροπής. Η προστατευόμενη μάρτυρας στο δίωρο που έμεινε στη ΓΑΔΑ υποστήριξε πως ισχύουν οι προηγούμενες καταθέσεις της και δεν έχει να πει κάτι καινούριο.

Μάλιστα, απαντούσε με το… σταγονόμετρο στις επίμονες ερωτήσεις των μελών της προανακριτικής, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει μιλήσει σε άλλη ξένη υπηρεσία εκτός από την εισαγγελία κατά της διαφθοράς και τώρα ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής. Επίσης, τόνισε πως προσήλθε αυτοβούλως στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς. Να σημειωθεί πως η «Κελέση» κατέθεσε με αλλοιωμένη φωνή με ηχητικά μέσα μετάδοσης και με αλλοίωση της φωνής της και χωρίς τα μέλη της επιτροπής να την βλέπουν.

«Δεν γνωρίζω πολιτικούς και δεν θέλω να έχω σχέση»

Στο σύνολο των ερωτήσεων του Θ. Πλεύρη η «Αικατερίνη Κελέση» απαντούσε κατά τον ίδιο τρόπο:

Αικ. Κελέση: Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι’ αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο.

Ελάχιστες επιπλέον απαντήσεις έδωσε στον Β. Κεγκέρογλου

Β. Κεγκέρογλου: Έχετε δει ποτέ πολιτικό από κοντά;

Αικ. Κελέση: Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω

Β. Κεγκέρογλου: Υπάρχει έγγραφο που η κα Τουλουπάκη αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ως προστατευόμενη μάρτυρας

Αικ. Κελέση: Δεν με αφορά

Δείτε επίσης: Δ. Παπαγγελόπουλος: «Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του Σάμπυ Μιωνή»

Επίσης η προστευτευόμενη μάρτυρας αναφερόμενη στον Παπαγγελόπουλο είπε: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου, ούτε γνωρίζω κάτι γι αυτά που τον αφορούν και με ρωτήσατε εξ αρχής.
Δεν εμφανίστηκα, δεν εξετάστηκα και δεν κατέθεσα σε καμία αλλοδαπή αρχή εκτός από την Εισαγγελία Διαφθοράς και τώρα ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής.

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς εμφανίστηκα κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας και όχι με την παρέμβαση ή υπόδειξη κάποιου άλλου».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ