«Κελέση» στην προανακριτική: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ»

Must Read

Oλοκληρώθηκε η κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση», ενώπιον της αντιπροσωπείας της προανακριτική επιτροπής. Η προστατευόμενη μάρτυρας στο δίωρο που έμεινε στη ΓΑΔΑ υποστήριξε πως ισχύουν οι προηγούμενες καταθέσεις της και δεν έχει να πει κάτι καινούριο.

Μάλιστα, απαντούσε με το… σταγονόμετρο στις επίμονες ερωτήσεις των μελών της προανακριτικής, ενώ υποστήριξε πως δεν έχει μιλήσει σε άλλη ξένη υπηρεσία εκτός από την εισαγγελία κατά της διαφθοράς και τώρα ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής. Επίσης, τόνισε πως προσήλθε αυτοβούλως στην Εισαγγελία κατά της διαφθοράς. Να σημειωθεί πως η «Κελέση» κατέθεσε με αλλοιωμένη φωνή με ηχητικά μέσα μετάδοσης και με αλλοίωση της φωνής της και χωρίς τα μέλη της επιτροπής να την βλέπουν.

«Δεν γνωρίζω πολιτικούς και δεν θέλω να έχω σχέση»

Στο σύνολο των ερωτήσεων του Θ. Πλεύρη η «Αικατερίνη Κελέση» απαντούσε κατά τον ίδιο τρόπο:

Αικ. Κελέση: Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Novartis ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι’ αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο.

Ελάχιστες επιπλέον απαντήσεις έδωσε στον Β. Κεγκέρογλου

Β. Κεγκέρογλου: Έχετε δει ποτέ πολιτικό από κοντά;

Αικ. Κελέση: Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω

Β. Κεγκέρογλου: Υπάρχει έγγραφο που η κα Τουλουπάκη αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ως προστατευόμενη μάρτυρας

Αικ. Κελέση: Δεν με αφορά

Δείτε επίσης: Δ. Παπαγγελόπουλος: «Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του Σάμπυ Μιωνή»

Επίσης η προστευτευόμενη μάρτυρας αναφερόμενη στον Παπαγγελόπουλο είπε: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου, ούτε γνωρίζω κάτι γι αυτά που τον αφορούν και με ρωτήσατε εξ αρχής.
Δεν εμφανίστηκα, δεν εξετάστηκα και δεν κατέθεσα σε καμία αλλοδαπή αρχή εκτός από την Εισαγγελία Διαφθοράς και τώρα ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής.

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς εμφανίστηκα κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας και όχι με την παρέμβαση ή υπόδειξη κάποιου άλλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This