Ο «Σαράφης» έδωσε τον Παπασταύρου για τις επαφές του με τον Φρουζή

Must Read

Τον πάλαι ποτέ στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, «έκαψε» στη μαραθώνια κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», υποστηρίζοντας ότι είχε συναντήσεις με τον πρώην «Mr Novartis» Κωνσταντίνο Φρουζή, στις οποίες συμμετείχε και ο Δημήτρης Πτωχός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση στην Προανακριτική, ο μάρτυρας φέρεται ότι επανέλαβε ακριβώς όσα είχε πει στις εισαγγελικές Αρχές το 2018. Τότε, είχε καταθέσει πως είχε λάβει γνώση για αυτές τις συναντήσεις, ενώ η μαρτυρία του είχε επιβεβαιωθεί και από αποδεικτικά στοιχεία.

Πρόκειται για το περιβόητο ημερολόγιο του Κώστα Φρουζή, που είχε περιέλθει στην κατοχή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο οποίο αναφέρονταν αναλυτικά συναντήσεις με στελέχη του Μαξίμου που βρίσκονταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό, ανάμεσα στα οποία και ο γνωστός Σταύρος Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης: «Κελέση» στην προανακριτική: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από την πρώτη δικογραφία που είχε σταλεί το 2018 στη Βουλή, ο πρώην αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού κολοσσού είχε συναντηθεί με τον Σταύρο Παπασταύρου την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, στις 9 το πρωί.

Να σημειωθεί ότι ο πολυπράγμων κ. Παπασταύρου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα ως ύποπτος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος, ενώ το όνομά του εμπλέκεται και με τη «λίστα Λαγκάρντ», καθώς και με offshore εταιρίες. Πάντως, τον περασμένο Νοέμβριο, η υπόθεση με το ανακριβές «πόθεν έσχες» Παπασταύρου τέθηκε στο αρχείο από την Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» της Βουλής…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This