Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Προληπτικά μέτρα στη Βουλή ενόψει της ορκομωσίας της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ιδιαίτερες προφυλάξεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού λαμβάνει η Βουλή ενόψει της ορκωμοσίας της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, την ερχόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τις κοινοβουλευτικές ομάδες να ανακαλέσουν όλες τις προσκλήσεις που είχαν στείλει. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της τελετής τα θεωρεία θα είναι σχεδόν άδεια.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στην αίθουσα της Ολομέλειας θα παραβρεθούν περίπου 100 άτομα αντί 1000 άτομα, που παρακολουθούν, συνήθως, την τελετή. Μάλιστα, η σκέψη που επικρατεί είναι πως ακόμη και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες θα παραστούν με αντιπροσωπείες, ενώ θα γίνουν άτυπες συστάσεις για αποφυγή χειραψιών ή ασπασμών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ