ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΦάμελλος και Χαρίτσης συμφώνησαν να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής

Φάμελλος και Χαρίτσης συμφώνησαν να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής

Είχαν τηλεφωνική επικοινωνία

Στην κατάθεση άμεσα πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα στα Τέμπη συμφώνησαν το Σάββατο οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της Νέας Αριστεράς. Σωκράτης Φάμελλος και Αλέξης Χαρίτσης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, «ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης επικοινώνησε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά με τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφώνησε πως είναι αναγκαίος ο συντονισμός των προοδευτικών κομμάτων για το έγκλημα των Τεμπών και του εξέφρασε την άποψη πως είναι ώριμες συνθήκες για άμεση κατάθεση πρότασης μομφής.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε πως είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί άμεσα, εντός της εβδομάδας, η προ ημερησίας συζήτηση στην Βουλή, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης