Βουλευτές ταξίδεψαν σε άδεια αεροπλάνα λόγω κορωνοϊού

Must Read

Άδικα περίμεναν τους διπλανούς τους στις… θέσεις τους κάποιοι βουλευτές και πολιτευτές. Άδειασαν τα αεροπλάνα λόγω του κορωνοϊού, γεγονός που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι όσοι ατρόμητοι ταξίδεψαν τη Δευτέρα και την Τρίτη με αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα!

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη πέταξε σχεδόν μόνη της. Όλο το αεροπλάνο για…πάρτη της!

Το ίδιο παρατήρησε και η πολιτευτής Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Αφροδίτη Λατινοπούλου, που φωτογράφισε το παντελώς άδειο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που μπήκε σε αεροπλάνο αυτές τις ημέρες! «Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης είναι όπως βλέπετε, άδειο. Ψυχή δεν υπάρχει.

Αυτό είναι πολύ θετικό από τη μία, γιατί δείχνει πως κάτι έχουμε καταλάβει, αλλά φοβερά αρνητικό από την άλλη για την οικονομία με απρόβλεπτες συνέπειες», λέει στη στήλη η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε επίσης: Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε! Συνέδεσε τον κορωνοϊό με τους πλούσιους και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (video)

Ελάχιστοι πολίτες λοιπόν, ταξίδεψαν μαζί με τους βουλευτές αεροπορικώς, κι όλοι αναρωτιούνται τώρα για τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει σταδιακά αυτή η κατάσταση! Τους βουλευτές τους απασχολεί πολύ ο «εφιάλτης» του κορωνοϊού, καθώς διαβλέπουν την πίεση που αναμένεται να ασκηθεί τις επόμενες ημέρες από τους ψηφοφόρους τους, για τη λήψη πρωτοβουλιών για μέτρα ανάσχεσης αναφορικά με την οικονομία.

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που ξεκινά στη χώρα η τουριστική σεζόν.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This