Απίστευτο «πρέσινγκ» στον πρωθυπουργό: «Κλείσε εμπορικά και εστίαση για να μη γίνουμε Ιταλία!»

Must Read

Ασφυκτικές πιέσεις για «γενικό λουκέτο» δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελευταίες ώρες, μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορωνοϊός κηρύσσεται ως πανδημία.

Μπορεί το «λουκέτο» που μπήκε σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα να είναι ένα από τα σημαντικότερα και επείγοντα μέτρα του κρατικού μηχανισμού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, αυτό χαρακτηρίζεται από υψηλόβαθμα στελέχη ως «μισή δουλειά».

Τα παιδιά χαρακτηρίστηκαν ως «κινητές βόμβες» για την εξάπλωση του Covid–19 αλλά επειδή οι Έλληνες είναι από την φύση τους απείθαρχοι, βλέπουμε ακόμα έφηβους (και όχι μόνο) να βολτάρουν μετά το κλείσιμο των σχολείων σε πολυκαταστήματα και καφετέριες αλλά και διάσπαρτους ηλικιωμένους σε καφενεία.

Κατεβασμένα ρολά σε εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης είναι τα μέτρα που πιέζουν να υιοθετήσει ο πρωθυπουργός, άτομα του κυβερνητικού κύκλου αλλά και της επιστημονικής κοινότητας. Με άγχος και ανησυχία προσπαθούν να τον πείσουν να θυσιάσει τα ήδη χαμηλά επίπεδα του τζίρου που έχει ήδη καταρρεύσει κατά 70%, στον βωμό της ασφάλειας των πολιτών, «ώστε να μην φτάσουν τα θύματα στους εξωφρενικούς αριθμούς της Ιταλίας που άργησε να λάβει μέτρα… ».

Σε πρώτη φάση ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε το κλείσιμο κέντρων διασκέδασης όπως σινεμά και θέατρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This