Τετάρτη 23/6/2021

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του έχει κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Ο ίδιος με ανάρτησή του ενημερώνει πώς έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και ο ίδιος βρέθηκε αρνητικός. Τα παιδιά δεν παρουσίασαν επίσης κανένα σύμπτωμα και η σύζυγός του μένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

Οπως έγραψε ο Στέλιος Πέτσας

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Δείτε επίσης: Αποφασίστηκε το γενικό «λουκέτο» – Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα! (video)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ