Ο κορωνοϊός κάνει τους πολιτικούς να… ξαναγνωρίσουν τις οικογένειές τους

Must Read

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» για τους πολιτικούς, που… γνωρίζουν ξανά τις οικογένειές τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρήκε χρόνο να απολαύσει τα αγοράκια του. Πήρε αγκαλιά τον Φοίβο και είδαν κινούμενα σχέδια στον υπολογιστή.

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δεν σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype» έγραψε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας.

«Μετά από πολύ καιρό είμαι Κυριακή στο σπίτι. Ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσουμε όμορφες, ξεχωριστές στιγμές ως οικογένεια. Αυτή τη στιγμή η χώρα μας και ο πλανήτης όλος δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού. Ακούμε τις υποδείξεις των ειδικών και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Μια μόνο σκέψη. Εάν γνωρίζουμε ανθρώπους ανήμπορους, ανθρώπους που μένουν μόνοι τους, ας τους κάνουμε ένα τηλεφώνημα να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας. Μπορεί να έχουν ανάγκη» λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Δείτε επίσης: Εφιαλτική πρόβλεψη καθηγητή πανεπιστημίου: «Μέχρι την 25η Μαρτίου θα έχουμε 5.000 κρούσματα»

Το ίδιο και ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, από την αυλή του σπιτιού του, μέχρι την οποία βρήκε για να παίξει με τον γιο του, ο οποίος στέλνει μήνυμα «μείνετε σπίτι σας».

«Μένουμε σπίτι και παίζουμε με όλα αυτά τα περίεργα που έχει ο μπαμπάς και δεν προλαβαίνει να μας δείξει τα τελευταία εννέα χρόνια» λέει με χιούμορ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος στα Τρίκαλα Δημήτρης Παπαστεργίου, που βρήκε χρόνο να αποκαλύψει στους γιους του τη μεγάλη συλλογή δίσκων που έχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This