Στο νοσοκομείο με πυρετό ο Κέλλας, σε απομόνωση ο Πέτσας λόγω του κορωνοϊού

Must Read

Κορωνοϊός έπεσε και στην κυβέρνηση, με τον βουλευτή Λάρισας Χρήστο Κέλλα και τη σύζυγο του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, Βασιλική.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας. Ο βουλευτής ανιχνεύτηκε την Πέμπτη με κορωνοϊό και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, έχοντας λίγο πυρετό.

«Είχα έναν πυρετό 37,5 και μια ατονία κι έτσι πήγα να κάνω το σχετικό τεστ. Μίλησα με την παθολόγο μου, η οποία επικοινώνησε με το Τμήμα Λοιμωδών του νοσοκομείου. Πήγα και στην είσοδο με περίμεναν οι λοιμωξιολόγοι με στολές και μάσκες. Οι γιατροί με υποδέχτηκαν και με οδήγησαν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Μου έκαναν ακτινογραφία θώρακος και μου πήραν επίχρισμα από φάρυγγα και ρινικό βλεννογόνο. Πρέπει να παραμείνω στο σπίτι για 14 μέρες και μου συνέστησαν να έχω διαρκή επαφή με τους γιατρούς. Είμαι μόνος μου. Σε καραντίνα έχει μπει και η οικογένειά μου. Επίσης έχει γίνει απολύμανση στο πολιτικό μου γραφείο και στην πολυκατοικία όπου αυτό στεγάζεται.
Είμαι ψύχραιμος»
, είχε δηλώσει την Παρασκευή ο Χρήστος Κέλλας.

Ωστόσο, χθες ο πυρετός ανέβηκε και έτσι μπήκε στο νοσοκομείο.

Οσο για τον Στέλιο Πέτσα είπε: «Η σύζυγός μου συνεχίζει να έχει πολύ ήπια συμπτώματα, ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι, διότι οι επόμενες 2-3 ημέρες είναι σημαντικές. Εγώ και τα παιδιά είμαστε καλά, μένουμε στο σπίτι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε εξ αποστάσεως, υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και υπουργούς. Μένουμε σπίτι και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε επίσης: Είμαστε απίστευτοι! Ουρές για υπαίθριο κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη! (video)

«

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This