Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ο «πανέξυπνος» Άδωνις αμφισβητεί το IQ των γιατρών μας… μέσω Twitter

Την ώρα που σύσσωμο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας δίνει μάχη – στην πρώτη γραμμή για το καλό όλων μας – με κίνδυνο της υγείας του, ο κύριος Υπουργός έχει ελεύθερο χρόνο (όπως φαίνεται) για να απαντάει στο twitter και να αναρωτιέται αν ο γιατρός Παναγιώτης Παπανικολάου «καταλαβαίνει τί θα πει έκτακτο γεγονός ή αν του είναι δύσκολο;»

Αναρωτιόμαστε λοιπόν κι εμείς, αν ήρθε η ώρα να καταλάβουμε, με αφορμή αυτό το έκτακτο γεγονός της εξάπλωσης και απειλής του κορωνοϊού, πως το σύστημα δημόσιας υγείας είναι ανεπαρκές. Όχι μόνο σήμερα, που τα κρούσματα αυξάνονται κάθε ώρα που περνά… αλλά και «χθες», ένα τυπικό σαββατόβραδο π.χ. που το ΚΑΤ οριακά μπορεί να αντεπεξέλθει στα τροχαία στα πλαίσια ρουτίνας και κανονικότητας.

Ειρωνεία λοιπόν ή πραγματική απορία του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Δρ. Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου, Νευροχειρουργό, Διευθυντή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών;

Δείτε παρακάτω το tweet του γιατρού… και την άμεση απάντηση του Υπουργού!

Αν ήταν μια από τις πολλές ειρωνείες του, τον έχουμε συνηθίσει. Αν ήταν απορία… μας προβληματίζει (ακόμη) περισσότερο ο Υπουργός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ