Βουλευτής του Μέρα25 στα έδρανα με… ιατρικά γάντια

Must Read

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη η οποία βρισκόταν στην Αίθουσα της Γερουσίας φορώντας γάντια αποτέλεσε χθες την πιο χαρακτηριστική φωτογραφία. Την εικόνα της να κάθεται στα έδρανα και να… ασχολείται με το κινητό της έδειξε το κανάλι της Βουλής.

Το κοινοβούλιο συνέχισε και χθες τη νομοθετική λειτουργία του, έχοντας όμως λάβει αυστηρά μέτρα για τον δραστικό περιορισμό της παρουσίας βουλευτών και εργαζομένων στους χώρους συνεδριάσεων.

Η εικόνα που υπήρχε χθες το πρωϊ τόσο στην Ολομέλεια, η οποία ασχολήθηκε μόνο με νομοθετικό έργο, όσο και στη Γερουσία, όπου συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ήταν χαρακτηριστική για του λόγου το ασφαλές.

Δείτε επίσης: Οι (λιγοστοί) βουλευτές πήραν κι αυτοί τα μέτρα τους στα έδρανα της Βουλής

Ακόμα και ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ήταν μόνος του, ενώ οι γραμματείς κάθονταν σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από τους βουλευτές που θα έπαιρναν τον λόγο να αφήνουν πρώτα το προσωπικό της Βουλής που είναι αρμόδιο για να φέρνει νερό στους ομιλητές να ακουμπούν το ποτήρι στο έδρανο και έπειτα εκείνοι να αρχίσουν την τοποθέτησή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This