Πέμπτη 24/6/2021

Βουλευτής του Μέρα25 στα έδρανα με… ιατρικά γάντια

Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη η οποία βρισκόταν στην Αίθουσα της Γερουσίας φορώντας γάντια αποτέλεσε χθες την πιο χαρακτηριστική φωτογραφία. Την εικόνα της να κάθεται στα έδρανα και να… ασχολείται με το κινητό της έδειξε το κανάλι της Βουλής.

Το κοινοβούλιο συνέχισε και χθες τη νομοθετική λειτουργία του, έχοντας όμως λάβει αυστηρά μέτρα για τον δραστικό περιορισμό της παρουσίας βουλευτών και εργαζομένων στους χώρους συνεδριάσεων.

Η εικόνα που υπήρχε χθες το πρωϊ τόσο στην Ολομέλεια, η οποία ασχολήθηκε μόνο με νομοθετικό έργο, όσο και στη Γερουσία, όπου συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ήταν χαρακτηριστική για του λόγου το ασφαλές.

Δείτε επίσης: Οι (λιγοστοί) βουλευτές πήραν κι αυτοί τα μέτρα τους στα έδρανα της Βουλής

Ακόμα και ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ήταν μόνος του, ενώ οι γραμματείς κάθονταν σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε από τους βουλευτές που θα έπαιρναν τον λόγο να αφήνουν πρώτα το προσωπικό της Βουλής που είναι αρμόδιο για να φέρνει νερό στους ομιλητές να ακουμπούν το ποτήρι στο έδρανο και έπειτα εκείνοι να αρχίσουν την τοποθέτησή τους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ