Δευτέρα 21/6/2021

Το Υπουργείο Ανάπτυξης βάζει -επιτέλους- «φρένο» στις εισπρακτικές και αναστέλλει τη λειτουργία τους! (video)

Από σήμερα Πέμπτη αναστέλλεται η λειτουργία όλων των εισπρακτικών εταιρειών κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης σε εκπομπή του Blue Sky ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, εντάσσοντας, την παραπάνω απόφαση στη δέσμη μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την ανακούφιση χιλιάδων εργαζομένων και πολιτών, οι οποίοι δοκιμάζονται τόσο σε επίπεδο υγείας, όσο και σε επίπεδο καθημερινής διαβίωσης, εξαιτίας της πανδημίας που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός.

Ερωτώμενος για την αναστολή των πλειστηριασμών, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως, από τη στιγμή που έχουν κλείσει τα δικαστήρια, πλειστηριασμοί δεν γίνονται, ενώ πρόσθεσε πως από την Πέμπτη κλείνουν όλες οι εισπρακτικές εταιρείες, για το διάστημα που θα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα για την επιδημία COVID-19, ενώ, στο ίδιο μέτρο, ενέταξε και τις εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων.

Διαβάστε επίσης: Τα 9 μέτρα του υπουργείου Εσωτερικών για τον δημόσιο τομέα και την Αυτοδιοίκηση (video)

«Όσο διαρκεί αυτή η κρίση, δεν νοείται καμία όχληση σε πολίτη. Η οικονομία σταμάτησε και ως εκ τούτου, αυτές οι εβδομάδες είναι ως μη γενόμενες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

  • Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ