Σάββατο 19/6/2021

Μήνυμα «χάδι» του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εφημερίδες στα σούπερ μάρκετ

Σωστό αλλά λιγότερο τολμηρό απ’ ό,τι απαιτούν οι περιστάσεις κρίνεται το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη προς τους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ να διαθέτουν τις εφημερίδες μέσω των καταστημάτων τους. Με 200 και πλέον σημεία πώλησης Τύπου ανά την Ελλάδα να έχουν κατεβάσει ρολά λόγω του κορωνοϊού, χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα αυστηρό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς τις επιχειρήσεις.

Οι εφημερίδες παρέχουν έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση στους πολίτες, μένοντας μακριά από fake news και συνωμοσιολογίες. Τα σούπερ μάρκετ, λοιπόν, πρέπει να διαθέτουν και εφημερίδες, αφού πρόκειται για τα καταστήματα πρώτης ανάγκης στα οποία το κοινό υποχρεωτικά πηγαίνει για τις αναγκαίες προμήθειες.

Δείτε επίσης: Υπουργός Εσωτερικών: «Μείνετε μακριά από τα χωριά. Εκεί είναι πολύ πιο εύκολο να μεταδοθεί ο ιός στις ευπαθείς ομάδες»

Βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι στην περίπτωση που τα σούπερ μάρκετ εξακολουθήσουν να εμμένουν στην άρνησή τους να διαθέσουν τον Τύπο, τότε αυτό θα καταστεί υποχρεωτικό μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Μάλλον αυτό έπρεπε να κάνει εξαρχής ο υπουργός από τη στιγμή που διαπίστωσε αρνητική διάθεση από τις διοικήσεις των αλυσίδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ