Δευτέρα 21/6/2021

Αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης το υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη, για πρώτη φορά στα χρονικά!

Aύριο Τρίτη 24/03, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρώτη φορά στα χρονικά μέσω τηλεδιάσκεψης!

Η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία και της κυβέρνησης, καθώς, στην εποχή του κορωνοϊού, όλοι λειτουργούν, αναγκαστικά, εξ αποστάσεως και με τη χρήση του διαδικτύου και των άλλων σχετικών μέσων.

«Όλοι οφείλουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και τα στελέχη της κυβέρνησης πρέπει να είναι οι πρώτοι που δίνουν το παράδειγμα», σημειώνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, με την όλη διαδικασία να έχει αναλάβει να οργανώσει ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, οι… μετοχές του οποίου τελευταία βρίσκονται σε διαρκή άνοδο στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Οι υπουργοί ήδη έχουν δοκιμάσει στην πράξη τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή διάδοσης του ιού, καθώς, την περασμένη Παρασκευή, ένας-ένας και σε απόσταση μεταξύ τους, μετέβησαν στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου στον πρώτο όροφο της άδειας Βουλής, για να υπογράψουν τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τα νέα, άμεσα εφαρμόσιμα μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα «χάδι» του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εφημερίδες στα σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι ο «πρωινός καφές» στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται, πλέον, μέσω Skype, με πολλούς από τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν από το σπίτι τους. Μέσω τηλεδιάσκεψης γίνεται καθημερινά στις 9.30 και η καθιερωμένη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής, στο τέλος της εβδομάδας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ