Πέμπτη 24/6/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με μια συγκινητική φωτογραφία

Θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την μεγάλη μάχη που δίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε σε Insta Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Λάρισας φωτογραφίζονται στέλνοντας το δικό του μήνυμα, με την φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση, να γίνεται viral. «Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς», ήταν το μήνυμά τους.

«Ο έπαινος ανήκει στον στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι», έγραψε στην φωτογραφία ο πρωθυπουργός.

Λίγο νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter οπτικοποιημένες οι οδηγίες για την απαγόρευση κυκλοφορίας: «Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι» και παραπέμπει στο forma.gov.gr, την ειδική ιστοσελίδα για οδηγίες και τα έγγραφα μετακίνησης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ