Αισιόδοξη για τον τουρισμό η Ντόρα Μπακογιάννη ετοιμάζεται να δώσει μάχη για τη… σωτηρία της Ε.Ε.!

Must Read

Τώρα αντιλαμβάνεται η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, τον κίνδυνο διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της εμμονικής στάσης της Γερμανίας κατά του ευρωομολόγου και υπέρ της επιβολής νέων μνημονίων, ως προϋπόθεση για την παροχή δανείων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι Γερμανία και Ολλανδία, ανάμεσα στην επιλογή της αποξένωσης μεγάλου κομματιού της Ε.Ε. ή του κινδύνου διάλυσής της, θα αλλάξουν άποψη. Η κυρία Μπακογιάννη, η οποία στο παρελθόν συνεχώς επιχειρηματολογούσε υπέρ του ευρωπαϊκού μονοδρόμου, ακόμη και όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα, δήλωσε επιπρόσθετα: «Δεν θα συμβιβαστούμε με αυτή την Ε.Ε., θα δώσουμε μάχη σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους να αλλάξει η Ένωση». Μάχη που, όπως διευκρίνισε, βρίσκεται μπροστά μας, ξεχνώντας, ίσως, ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί από το 2008.

Πάντως, η κυρία Μπακογιάννη δηλώνει αισιόδοξη και για τον τουρισμό, υπό τον όρο ότι θα κερδηθεί το στοίχημα του Απριλίου, δηλαδή ότι θα περιοριστεί μέσα σε αυτόν τον μήνα η πανδημία. Ειδάλλως -διευκρίνισε- δεν μπορεί να υπάρξει καμία αισιοδοξία. Απέδωσε, όμως, και εύσημα στον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τα έγκαιρα μέτρα, όσο και για τη «συμβολική» κίνηση εθελοντικής εισφοράς του 50% των βουλευτικών μισθών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This