To σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ Νο2 με τα πεταμένα 11 εκατ. ευρώ αδικεί ένα αξιοπρεπή πρωθυπουργό

Must Read

“Πως η παιδική χαρά οδηγεί τον Κυριάκο στα βράχια”

Αγανακτήσαμε να ξεφορτωθούμε τους Συριζαίους που εμφανίστηκαν σαν εξυγιαντές του δημόσιου βίου πριν καταλήξουν πουράτοι και σκαφάτοι.

Ανέλαβαν λοιπόν τη διακυβέρνηση οι νεοδημοκράτες χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη-γιατί χωρίς αυτόν θα είχαμε ακόμη αιώνιο πρωθυπουργό τον Αλέξη Πούτιν.

Δυστυχώς όπως ήταν αναμενόμενο το εξίσου χυδαίο πελατειακό κράτος της ΝΔ και οι διαπλοκές του επέβαλαν στον πρωθυπουργό τους εκλεκτούς τους σαν συμβούλους και υπουργούς.

Έτσι αντί με το Καλημέρα της νέας διακυβέρνησης να έχουμε μια τολμηρή μεταρρυθμιστική τομή στην οικονομία και το ασφαλιστικό υπουργοί όπως ο Σταικούρας και ο Βρούτσης αποδείχθηκαν άτολμοι, χωρίς όραμα και κυρίως χωρίς σχέδιο παρότι βρισκόντουσαν 5 σχεδόν χρόνια στον πάγκο της αντιπολίτευσης και είχαν όλο τον χρόνο στη  διάθεσή τους να ετοιμάσουν τα μεταρρυθμιστικά νομοσχέδια που είχε ανάγκη η οικονομία της χώρας για να πάρει μπροστά η μηχανή της ανάπτυξης.

Ηταν τέτοια η απογοήτευση του κόσμου από την απουσία έμπνευσης στο κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο ώστε στη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έπεσε ραγδαία η κατανάλωση. Οι δε αλυσίδες τροφίμων είχαν πτώση έως και 30% γεγονός που έδειχνε την απογοήτευση των καταναλωτών. Ο τρόμος που προκαλεί ο Covid-19 έστειλε εκ νέου τους καταναλωτές στα  super market αλλά αυτό που συμβαίνει μόνο πρόσκαιρη ικανοποίηση στα ταμεία των αλυσίδων και μελλοντικά δεινά θα επιφέρει.

Σκάει λοιπόν ο Coronavirus και βρίσκει στο υπ. Υγείας τον Κικίλια, στον ΕΟΔΥ τον Αρκουμανέα και συμβούλους του πρωθυπουργού τους Δημητριάδη και Σκέρτσο. Αυτοί μαζί με τους Χαρδαλιά και Τσιόδρα είναι η ομάδα που κατέβασε ο Κυριάκος στη πρώτη γραμμή του μετώπου απέναντι στον Coronavirus.

To γεγονός ότι αυτή η παιδική χαρά (με εξαίρεση τον Τσιόδρα) βρίσκεται ακόμη στις κούνιες της και δεν τους έχει πάρει ο αέρας οφείλεται καθαρά και μόνο στο φιλότιμο και την αυτοθυσία των Ελλήνων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στο σύνολό του.

Επειδή οι προαναφερθέντες έχουν γνώση της ανεπάρκειάς τους και ενστικτωδώς αντιλαμβάνονται ότι η κόλαση του Δάντη πλησιάζει και για τους Έλληνες, αποφάσισαν να μοιράσουν 11 εκατ. ευρώ που τους περίσσευαν στα ΜΜΕ ώστε να εξαφανίσουν τους νεκρούς από τα πρωτοσέλιδα και τους πηχαίους τίτλους των ηλεκτρονικών εκδόσεων.

Έστησαν λοιπόν στα γρήγορα ένα νέο σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ σε βάρος ενός αξιοπρεπή πρωθυπουργού που τη πάτησε όπως συνήθως τη πατάνε οι ηγέτες εταιριών, κομμάτων, οργανισμών κλπ: Τοποθέτησε σε υπουργικά πόστα και συμβούλους τη παρέα με την οποία θα πήγαινε για φρεντοτσίνο στο Da Capo που έκανε μία από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις κατά του συστήματος κλέβοντας τη ΔΕΗ που είναι ο κατ΄εξοχήν οργανισμός του πελατειακού κράτους.

Αυτή λοιπόν η παιδική χαρά που ανέλαβε να μας σώσει από τον τσαμπουκαλεμένο Covid-19 στη σκέψη ότι πλησιάζει η στιγμή που θα τα λούζει (τα παιδιά της παιδικής χαράς) κρύος ιδρώτας έσπρωξαν άρον-άρον στο media shop  του Μιχάλη Γκάλγκου, την Ιnitiative 11 εκατ. ευρώ για μια καμπάνια αντίστοιχη της παιδικής τους αφέλειας η οποία στη πράξη δεν έπεισε κανέναν.

Άρα 11 εκατ. ευρώ πεταμένα λεφτά σε “δικά μας” ΜΜΕ όπως έκαναν οι Συριζαίοι αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Στην ουσία η παιδική χαρά και το media shop τορπίλισαν τις προσπάθειες ενός αξιοπρεπή πρωθυπουργού ο οποίος είχε στο ενεργητικό του την ιστορική Νίκη στον Έβρο απέναντι στον τουρκικό στρατό και στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Τον πρωθυπουργό που μας έκανε περήφανους στον Έβρο ανέλαβαν να τον απομυθοποιήσουν η Αλεξία, το Τζενάκι, η Εύα και η Λορέτα (για τους μυημένους) με αποτέλεσμα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΕΕΛΠΝΟ Νο2 να εξελίσσεται στην οθόνη μας.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες της σκανδαλώδους ανάθεσης για την επικοινωνιακή διαχείρισης των νεκρών που θα ακολουθήσουν:

Η εταιρεία Initiative αναλαμβάνει την εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, με βάση τις εκάστοτε ομάδες και κατηγορίες κοινού στις οποίες απευθύνονται τα επί μέρους μηνύματα (γενική κοινή γνώμη, ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενοι, επιχειρη- ματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.), προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 καθώς και κάθε συναφή υπηρεσία που απαιτείται για την υλοποίηση εκάστης.

Αναλυτικότερα, η εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας περιλαμβάνει:

Α) το σχεδιασμό, τη δημιουργία και την παραγωγή κατά περίπτωση οπτικοακουστικού, λεκτικού, με απεικόνιση ή μη, υλικού για τη μετάδοση ή καταχώρηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και ειδικότερα: τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων διάρκειας άνω του ενός (1) λεπτού, μακέτας για εφημερίδες/περιοδικά, μακέτας για αφίσα, μηνυμάτων για το διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Β) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης που θα περιλαμβάνει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανά κατηγορία, τον τρόπο και τη συχνότητα μετάδοσης ή καταχώρησης σε αυτά.

Γ) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης κατανομής της προϋπολογιζόμενης δαπάνης του επικοινωνιακού προγράμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η απόφαση αφορά σε έντυπα, ραδιοφωνικά,τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως συναφής υπηρεσία, λογίζεται η υπηρεσία παρακολούθησης της ομαλής υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος με την προσκόμιση στοιχείων, μετρήσεων και αναφορών απόδοσης, καθώς και βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης με βάση τις οποίες γίνεται η αποπληρωμή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που φιλοξενούν τα σχετικά μηνύματα, καθώς και κάθε άλλη τυχόν αναγκαία υπηρεσία για την υλοποίηση της εκστρατείας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ως τις 31 Μαίου 2020 (ελπίζουμε ως τότε να σταματήσει το θανατικό) και το συμβατικό τίμημα για την παροχή των υπηρεσιών ανέρχεται σε ποσοστό 3% επί της τελικής συνολικής δαπάνης της εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ, που έχουν ήδη πιστωθεί για αυτό το σκοπό.

Σημειώνεται πως στην απόφαση σημειώνεται πως με την αποδοχή από τα αντίστοιχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πρότασης μετάδοσης ή καταχώρησης, καταβάλλεται σε αυτά άμεσα (μη χάσουμε χρόνο!!!) προκαταβολή ύψους 35%.

Η αποπληρωμή του υπολοίπου γίνεται κατόπιν βεβαίωσης, στην οποία θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση και το υπόλοιπο ανά Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Αναδημοσίευση άρθρου του Βασίλη Μπόνιου
ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This