ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΒελόπουλος: Συγκάλυψη και κράτος μαφίας - Δεν είστε ο Ελ Τσάπο και ο Εσκομπάρ!

Βελόπουλος: Συγκάλυψη και κράτος μαφίας – Δεν είστε ο Ελ Τσάπο και ο Εσκομπάρ!

Αποκάλυψε ότι υπάρχει sms της συζύγου του πρωθυπουργού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, «σου στέλνω δύο υπουργούς»

«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως κοινή μαφία. Είστε κυβέρνηση, δεν είστε ο Ελ Τσάπο, ούτε ο Εσκομπάρ», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε παρέμβασή του στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ότι θα ήθελε να ακούσει την συνομιλία του Μητσοτάκη με τον «φραπέ» του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ άφησε αιχμές και για το ΠΑΣΟΚ ότι γνώριζε για το σκάνδαλο: «Το ΠΑΣΟΚ ήξερε. Και άφησε… χνάρια πίσω του», είπε με νόημα αναφερόμενος στο βουλευτή Ρεθύμνου Μανώλη Χνάρη.

«Γιατί μιλάμε για συγκάλυψη και για κράτος – μαφία;», ρώτησε ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε: «Ποια υπηρεσία έλεγξε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ; Το ΣΔΟΕ. Ποια υπηρεσία έλεγξε πλήθος υποθέσεων που αφορούν ευρωπαϊκές επιδοτήσεις; Το ΣΔΟΕ. Ποια υπηρεσία έχει στενή συνεργασία με την ευρωπαϊκή εισαγγελία; Το ΣΔΟΕ. Πριν ένα μήνα η κυβέρνηση μας διαβεβαίωνε ότι θα ενισχυθεί το ΣΔΟΕ. Τι κάνατε τελικά; Την κλείνετε την υπηρεσία! Ελάτε λοιπόν να μας μιλήσετε για συγκάλυψη!».

«Καίτε τα ίχνη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Πέταξαν στην ανακύκλωση κούτες με έγγραφα της τελευταίας 10ετίας. Τα πετούσαν από το μπαλκόνι στον κάδο. Κατέβασαν την πλατφόρμα του ΟΠΕΚΕΠΕ για 4 ώρες και όταν ξανάνοιξε η πλατφόρμα δεν υπήρχαν τα ονόματα αυτών που παρέλαβαν τις επιδοτήσεις. Δίπλα από τα ποσά έλεγε «ανώνυμος». Ενεργείτε όπως ο Εσκομπάρ! Είστε κυβέρνηση με συμπεριφορά μαφιόζων!», τόνισε ο Κ. Βελόπουλος.

Το sms της Μαρέβας στον Μαρινάκη

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και η αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στις σχέσεις του Μαξίμου «με καναλάρχες και ολιγάρχες». Μάλιστα αποκάλυψε ότι υπάρχει sms της συζύγου του πρωθυπουργού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, «σου στέλνω δύο υπουργούς»!

«Υπηρετείτε εγχώρια και αλλότρια συμφέροντα. Παρεμβαίνετε και στις ομάδες. Πολεμάτε τους επιχειρηματίες που δεν σας βολεύουν», τόνισε και συνέχισε:

«Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχουμε γεωπολιτική σύγκρουση. Συγκρούονται ο Σαββίδης, ο ΟΛΘ, οι Γάλλοι, τα διεθνή συμφέρονται και ο ΠΑΟΚ. Η γαλλική εταιρεία CMA CGM, με τους Ντρέιφους και Αριστοτέλη Μυστακίδη, φέρεται να επιχειρεί να πάρει τον πλήρη έλεγχο του ΟΛΘ. Μιλάμε για πραξικόπημα κατά του Σαββίδη. Ο Μυστακίδης με τη ΝΔ, χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ ως πρόσχημα για να διεκδικήσει τον έλεγχο του ΟΛΘ. Το Μαξίμου εμφανίζεται να προτιμά τον Μυστακίδη ως πιο «διαχειρίσιμο» παίκτη στην Β.Ελλάδα, σε σχέση με τον Σαββίδη. Μα δεν ντρέπεστε; Εκβιάσατε τον Β. Μαρινάκη! Τον απειλήσατε. Το είπε ο ίδιος. Ποιοι είστε; Ο Ελ Τσάπο; Ο Εσκομπάρ;».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης